Az magyar honvédségi málhazsák? Abba túl sokat nem lehet tenni, mert könnyen nyomja a vállat. A Maxpedition az teljesen jó. Egy darab nagy hátizsák szerintem a legjobb :)
Printable View
Az magyar honvédségi málhazsák? Abba túl sokat nem lehet tenni, mert könnyen nyomja a vállat. A Maxpedition az teljesen jó. Egy darab nagy hátizsák szerintem a legjobb :)
Igen hát nem a legolcsóbb.
De a ez a Wisport márka jónak tünik, Mtrampot meg semmiképp nem akarok de majd még keresgélek.
Én mindig feltúrom az egész Internetet, mikor veszek valamit. Általában mindig találok olcsó helyeket. :)
http://www.maxpedition.com/store/pc/...KPACK-p110.htm
Maxpedition falcon 2
igen az eredeti pánt nem valami "kényelmes"
Pont ez az ami nekem is nagyon tetszik :D
Ha simán csak BOB-ot szeretnél, akkor meg is felelne (annak ellenére, hogy egy kicsit lehetne nagyobb).
De látom, hogy nagyon sok cuccot cipelsz, amiket inkább egy nagy tatyóban lenne kényelmes vinni.
A helyzet az, hogy én is 2-3 tatyóval mászkálok. Egyszer kétszer voltam egy nagy merevítõs túrazsákkal és az egyedül volt olyan nehéz, mint a másik 3 együtt. Valahogy nem terhelt meg annyira és kényelmesen is tudtam vele mozogni :)
Hosszútávon nagyon nem jó kézben cipelni a cuccokat, még egy könnyû dolgot sem, egyszer a kezedre szükség lehet és sokszor szükség is van akár ha csak arra gondolsz hogy nem kell letenned a cuccodat hogy igyál, egyél, stb. vagy akármit elõveszel a zsebedbõl nem zavar, de ezer példa lehet. Másik ok hogy hosszú menet alatt iszonyat kényelmetlen valamit a kézben vinni, tapasztalatból mondom, meg én személy szerint szeretem ha a kezem mindig szabad, térképet használok, kést veszek elõ, zseblámpát veszek elõ, fejlámpát kapcsolom be, telefont használok, stb. és mindezért nem kell megállnom vagy rosszabb más kezébe adnom a cuccot menet közben, mert a másikat nem hátráltatjuk ok nélkül.
A magyar málhával ölni is lehet akkora..fõleg, ha a tetején ott figyel a rohambili:)