-
Alaplap: HP - Intel Q75 Express (4 X DDR3 ram slot [max 32GB], 2 X SATA 3.0, 1 X SATA 2.0, 1 X eSATA, 4 X USB 3.0, 1 X PCI-Express 2.0 x16, 2-3 gen. i3-i5-i7 támogatás, hangkártya, Gigabit Lan, VGA, Displayport stb.)
Displayport-HDMI átalakítót kérek szépen.
- Processzor: Intel Core i5-3570 (6M Cache, 4 X 3.40-3.80 GHz) + gyári hûtõ
- Memória: 8GB DDR3 1600Mhz
- Videokártya: HD 7470 1GB DDR3 videokártyával
- Merevlemez: 500GB 7200RPM SATA3
-
Na végül is rendeltem újonnan :(
Zalman I3 EDGE fekete számítógépház
Cooler Master MasterWatt Lite 500W MPX-5001-ACABW-EU tápegység 12+24 hó gar.
AMD Ryzen 3 2200G YD2200C5FBBOX processzor
Kingston 120GB UV500 SUV500MS/120G mSATA SSD meghajtó
ASRock A320M-DVS R4.0 alaplap
Kingston 2x8GB 3200MHz DDR4 HyperX Fury HX432C16FB3K2/16 memória
XFX Radeon RX 470 8GB GDDR5 256bit Videokártya
Már csak remélni tudom, hogy nem lesz ütközés és futni fog összerakva. :(
-
120-as SSD elég lesz a rendszernek? Nálam annyit simán elfoglal a Win10 meg néhány komolyabb program. A 60-as még az XP-nek se volt elég, mindig gondom volt vele. Vagy az 500 GB-st teszed be C meghajtónak?
-
"meg néhány komolyabb program"
Ha nincs nagy program, akkor elég a 120 én jól elvagyok vele, bár adattárolásra az 1 TB hdd megy, de a rendszer az 120-as ssd
-
csak a wint teszem fel az ssd re.
-
office is nyugodtan mehet, meg minden kis program, böngészõ ilyenek, nem érdemes hdd-re rakni szerintem
-
Kingston 240GB SA400S37/240G SSD meghajtó, erre kellett cseréljem a megrendelést. A PCX nél szóltak a fiúk, hogy a másik nem kompatibilis. Azé erre már sok minden ráfér. :)
-
A 240GB-s az azért már izmosabb egy fokkal. :thumbup
-
Nem hardware hanem szoftver, de csak megkérdem hogy van-e valami esély arra hogy valaki a Skype-ot csak úgy lekapcsolja? Ha fogom és kiikszelem, az semmit nem jelent. Ha emellett el is tüntetem az asztalról, annak sincs eredménye. Ha külön kilépek belőle az sem megoldás. Ha az összeset megteszem, akkor is fogja magát a Skype és értesítéseket küld. Úgy jelzi mindenkinek hogy itt vagyok a gépnél.
Pl. most lefekvés előtt vagyok, kiléptem belőle, erre anyám írogat. De hogy küld erről a Windows értesítéseket nekem, ha egyszer nem vagyok bejelentkezve a Skype-ra?
Persze amúgy is hulladék az egész, kapott néhány "frissítést" és azóta semmi értelme. Pl. felhív a család hogy "nézd hogy nőnek az öcséd gyerekei", de csak eltakarja a Skype chat-ablaka a videót.
Hogy lehet hogy a Microsoft nem veszi észre alapvető dolgok váltak használhatatlanná a Skype-ban és ezeket ők rontották el? Nincs aki teszteli? Nincs aki használja? Bill Gates soha nem ül le és hívja fel egy családtagját rajta, már csak azért hogy megnézze hogy működik-e egyáltalán?
Nem értem...
-
A csetablakot ki lehet kapcsolni, és akkor nem takar bele a videóba. Legalábbis 3 éve még így volt. Amúgy jah, nem fejlesztik túlságosan felhasználóbarátra, mert az nem cél. És Gates nem hívja fel rajta a családtagjait...
Amúgy a legegyszerûbb, ha törlöd belõle a jelszót, hogy ne tudjon bejelentkezni, és olyankor értesítést sem küld. Persze ilyenkor emlékezned kell a jelszóra ;)