-
Minden egyes topic errõl szólna ha sose törölnék semmit. Valaki elkezdi, 10 másik folytatja a vitatkozást. A legutóbbi 3-4 hozzászólás errõl szólt ott, és az se az off-topicban, hanem a bevándorlásos topicban. Én nem akarok ilyeneket látni, és eddig úgy tûnik hogy a többségnek is ez a véleménye itt a szavzásnál. http://magyarprepperforum.org/showth...szeked%E9sekre
-
Át lehetne szórni egy "szemetesbe" törlés helyett. Vannak olyanok akik leírnak dolgokat, törlöd vagy töröltetik, aztán késõbb letagadják hogy õk aztán nem írtak ilyent.
-
Mind1, felesleges munka lenne, felejtsd el.
-
Próbáltam egyszer külön helyet az ilyesminek, de vérre menõ balhézás lett belõle a tagok között. :(
-
Egy írásvédett szemetes?
Te belepakolod, de nem reagálhat rá senki
-
Nem értem mi lenne a célja. Nem írhatna rá senki, akkor az lenne hogy írna más topicokba, aztán azt is helyezhetném át. Nagyjából mindenki tudná hogy vannak szabályok, de senki nem tartaná be õket. Én meg pocsékolhatnám az idõmet a takarítással, ráadásul szerintem semmi értelme sincs, fõleg hogy egyértelmû hogy a nagy többség nem akar ilyet látni a fórumon. (A jelenlegi arány 2-11.)
-
2 hozzászólást áthelyeztem a F-tartás érvek ellenérvek topicba.
-
Talán egy olyan nem lenne hülyeség, hogy az áthelyezett hozzászólás után zárójelbe odaírod, hogy hol jelent meg eredetileg... de lehet h nem jó ötlet
-
Bocsánatot kérek OFF-oltam a pengékrõl általánosságban topicban! (csak most vettem észre)
Amúgy lehet, hogy ezt az egész londoni késeléses témát át lehetne emelni egy adekvátabb helyre, ha úgy van...
-