Szép kis premierrésszel ráadásul.
Printable View
Az apokalipszis utáni világban követelmény a zsíros haj? :haha: Rick hogy néz már ki? Csak a latino lánynak és a vörös hajú katonának van rendes haja, mindenki másnak le van nõne és zsíros. :huuu:Rick, Carl, Daryl, Glenn, Maggie de még a tudósnak is zsíros a haja. Ráadásul ahol zombikezek százai nyúlnak azért hogy megmarkoljanak, ott mennyire logikus a hosszú haj? Érdekes hogy a Walking Dead játékban ez elõjött és lenyírták a kislány haját, pont emiatt. :)
...most néztem meg...ez durva..emberi mészárszék+torok elvagdosás....hááát nem tudom...kicsit bóvli horrora hajaz...remélem több ötlet lesz a továbbiakban...mert ez így gyengusz az elõzõ évadokhoz képest....
Meg arra is gondoltam hogy ha nem tudnak fürdeni és a mocskos ruháikban vannak, akkor a hosszú, zsíros haj más miatt se jó. (Gy.K.: HAJTETÛ!) :haha:
Hajtetû = Bear Grylls Update :thumbup
-Azt ne felestsd el, hogy az elõzõ évadban sokat meneteltek, hogy ideérjenek a menedékhez, eztán itt meg mentek a mocskos vagonba aszalódni...a hajmosást valahogy kiírták a történetbõl:)
-Glen írtó nagy mázlista az biztos...
-Kicsit látszik, hogy elsõ része az évadnak..érdekes hogy most mindenki egy rész alatt egymásra talált..egész kis focicsapat jött össze (kell az áldozatnak való)
-Egy dolog most és már régebben is sántít a storryban. Ha ezek zombik annyira bugyuták, hogy Carol egy zombivéres rucival, meg arcfestéssel 100%-ban el tudta õket kerülni, akkor miért a zombikiller divat érvényesül a csapatban a mocskos zombivéres helyett? Ezt nekem nem magyarázza meg senki
Én is pont ezen gondolkoztam a mostani rész közben. ;) Utána se kaptak, nem is szagolták.
http://www.filmezz.eu/film.php?n=z-n...Z3PQ==...elég jó,ha valaki unja a zozókat :)
....jó nagy távolságokat legyalogolnak,élelem nélkül...szerintem már ez is szép teljesítmény egy hullától...:thumbupIdézet:
Utána se kaptak, nem is szagolták.
Filmezz linken felugrott egy bezárhatatlan spam ablak. :(