Ja szerintem X-9. :haha: Még jó,hogy mi döntjük el!nem pedig mi igazodunk hozzá!;)Idézet:
9+x nap Szerintem.
Printable View
Ja szerintem X-9. :haha: Még jó,hogy mi döntjük el!nem pedig mi igazodunk hozzá!;)Idézet:
9+x nap Szerintem.
Az elmúlt pár hónapban annyira bele voltam merülve, a munkába, és a készlet feltöltésbe, hogy a legfontosabb szellemi, és fizikai felkészülés ez alatt az idõ alatt teljesen kimaradt. Ezt próbálom most pótolni:D Ha holnap jönne, és otthagynám valami miatt a fogam, az valószínûleg a punnyadtságom miatt lenne.
Minek riogatjátok a népeket? Vérholdra legfeljebb valami erõltetett false flag jöhet össze. A globális gazdaság meg október 7-ig kitart.
Na kérem. Nagy lett a beszarás! Egyre többen hívogatnak...
Pedig még van nolc nap! :-) :-) :-)
Lemondott Hende, õ már tud valamit?
Biztos hogy többet tud mint mi :).
Szerintem õ is tudja hogy nem lesz egyszerû lezárni a határt 15-e után.
Eddig csak szalagátvágásokkor pózolgatott az újságíróknak, most feladat is lesz.
Az elmúlt 1 hónapban zéró rádió, internet, tv. Felkészülés folyt erõs tempóban. 3 napja bekapcsoltuk a TV-t és kissé ledermedtünk.
A feleségem mindig is támogatott mindenben, de mintha igazán most "érkezett" volna meg.
Elsõ reakció a hírekre:
-Tudod, hogy most kellene mennünk! - mondja õ.
-És tudod, hogy nem csak az országból, hanem Európából?
-Tudom.
Volt, van ilyen tervünk. De igazából nehéz itthagyni mindent. Itt a hazánk, családunk, barátaink...miért nekünk kellene elmenni? Ennél azért makacsabb, önfejûbb vagyok. Maradunk.
Amennyire lehetséges felkészültünk. Két másik családdal szoros együttmûködés alakult ki. Most már a lelki felkészülés következik. Ha ott a helyzet, akkor meg kell majd húzni a ravaszt. Nem lesz könnyû. Ahogy az sem, hogy nyugodt, higgadt maradj és bízz magadban és a felkészültségben a nap minden percében. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyien vannak, akik az ég világon semmit nem készülnek még most sem (de egyre többen beszélnek róla) és ebbõl erõt tudok meríteni. Durva társadalomtisztulás lesz, de aztán mi magyarok erõsebben kerülünk majd ki belõle.
nem megyünk sehova , utolsó töltényig, utolsó csepp vérig
Szeptember 8.
Kisboldogasszony napja. A hagyomány szerint ilyenkor elkezdeni a felkészülést a télre.
Ma vásároltunk utoljára Mordorban.
Az évben akkor se megyünk ha semmi sem lesz... :-)