Hagyd a fenébe :D
Printable View
Hagyd a fenébe :D
Újra próbálkoztam, elvileg ki van kapcsolva valami, de ha bekapcsolom, akkor 500-as hibát jelez. Egyelőre nem piszkálom, majd akkor próbálkozom vele újra, amikor otthon éjszaka lesz. Most hogy mindenki ébren van és fórumozik, most inkább nem babrálok vele. :)
Most jött egy értesítés, hogy végre újra vannak reklámok engedélyezve, de nálam nem jelenik meg. Mi a helyzet? Ti látjátok a reklámokat a fórumon? Elvileg működnie kellene, de nálam nem mutat semmit. Mi a helyzet nálatok?
most pont laptop.hu itt virít
Köszönöm. Akkor talán csak működik. Nem mintha sokat számítana, de az a pár fillér is besegít a szerver/domain számláknál.
Infó:
A fórum 4 órája leállt. Azt írta ki hogy felfüggesztett szolgáltatás. Nem írta a szolgáltató eddig hogy bármi problémája lett volna. Emailjeimben már csak a felfüggesztésről írtak hogy "túl sok energiát használ a fórum". Írtam nekik hogy 50 aktív tag van, és más szolgáltatónak akkor se volt gondja mikor 4x ennyi ember használta egyszerre. Azt üzentem nekik hogy vagy kapcsolják vissza, vagy adják vissza a pénzt. És most úgy tűnik hogy visszakapcsolták. Magyarázatot nem adtak semmire, szóval nem tudom mi volt a bajuk. A lényeg hogy újra működik minden.
A lájkolás újra itt van a fórumon. Annak idején sok órát eltököltem vele és most újabb 3 és fél órámba telt, de sikerült. Minden file-t újra feltettem. Majd ki kellett kapcsolnom valamit, és a beállítás-file kódot is meg kellett változtatnom. Majd rájöttem hogy nem pluginnak, hanem product-nak kellett importálni a fájlokat. De úgy sem működött. Aztán rájöttem hogy nem a 2 XML fájlt kellett oda importálni, hanem van egy 3. XML file is, amiről a telepítős leírás egy büdös szót se szólt. Úgy sikerült feltölteni a 3. fájlt. Megjelentek a dolgok a fórumon, de hibát jeleztek. A PHP verzió átállítása után a hiba megszűnt.
Leteszteltem a lájk gombot, és úgy tűnik hogy jelenleg működik.
A topic-nézettség számláló nem igazán működik. Valami beállítás hiba miatt vagy egyáltalán nem, vagy erősen kihagyással számolja hogy hányan néznek egy topicot.
remélem nem a likeolás tette tönkre :D
Nem, már jóval előtte tönkrement. Hiba-emaileket is küldöz, de azon túl nem jelent problémát a fórum működésében.