Majd egyszer hátha kitér rá a történet, hogy hogyan fogyasztották el a zombik az összes tisztálkodó szert, ollót, borotvát és tiszta ruhát.
Printable View
Majd egyszer hátha kitér rá a történet, hogy hogyan fogyasztották el a zombik az összes tisztálkodó szert, ollót, borotvát és tiszta ruhát.
Megnéztem a tegnapelõtti részt.
Nem értem hogy Bob mi a francot csinált odakint? Miért éreznek késztetést arra hogy egyedül a vak sötétben a fák között tököljenek? Minden ok nélkül különválnak a többiektõl és egyedül vannak a sötétben. Ha zombik vannak mindenütt, meg emberrablók, de még a kannibálok egy része is valahol ott van, akkor miért császkálnak egyedül a koromsötét erdõben?
Bob is, most összejött a nõvel, erre mit csinál? Külön mászkál. Ha már annyira szerelmesek, akkor miért vannak külön éjszaka? Nappal még megértem, mikor nincs akkora veszély, de éjjel miért nem vigyáznak egymásra?
- spoiler -
A pap meg mit titkolózik? Mégis mit számít ha a fertõzés kitörése elõtt valamit csinált az orgonistanõvel? Mit számít ha együtt voltak? Ha ez minden bûne, akkor bevallhatta volna Rick-éknek.
SPOILER
Eléggé maga alatt volt ott kint Bob.
Az lenne a komoly, ha a csatornában megharapta/karmolta volna a zombi, amelyik megtámadta és azért akadt ki, csak nem tudta elmondani a csajnak.
A kannibálok, meg így ettek belõle.
Annál a résznél én is elgondolkodtam hogy talán megharapták ott. Lehet hogy igazad van és azért volt kiborulva.
És mi van ha csak térdig beásták azt a lábát a földbe hogy megvicceljék? :D
Szerintem ott rontották ezt el, hogy nem hallgattak a Rick-re, hogy vissza kellett volna menni leszámolni velük, mert az ilyenek további áldozatokat fognak szedni, amíg meg nem halnak, itt nincs pszihológus és rendvédelem hogy kigyógyítsa õket az efféle elmebajból. A véletlenre hagyni, hogy biztos megölték õket a zombik hülyeség AK-kal csak lekapják a zombikat még ha sokan is vannak és lám így lett, nem nagy meglepetés. Most meg elmebetegek mászkálnak az erdõben automata fegyverekkel.
Nem lattam ezt a reszt (arbeiten), meg lehet nezni valahol? Internetadot nem vagyok hajlando fizetni!
free-tv-video-online -ra keress rá Google-n, azon az oldalon megtalálod a Walking Dead-et. (Ha nem zavarnak a felugró ablakok, akkor használható.)
Már a metrón is a WD-t reklámozzák. Fejlõdik a világ, már az egyszerû tömegemberekhez is eljut a sorozat, bár csak kábel tv-n lehet nézni.