Én is csak attól tartok hogy az a része nem fog tetszeni a játéknak.
Azért vannak benne alapfegyverek is? AK, M16-os meg ilyenek? A New Vegas-ban volt minden és amiatt tetszett.
Printable View
Ez nem hangzik túl biztatóan. New Vegasban 1911-es pisztoly már a legelején is volt. Revolvereket se találtál még?
Egy revolvert már találtam, de nem egy klasszikus formájú revolver az.
Még érkezett a várva várt csomagom.
Több dolog volt benne mint amire számítottam. :)
Fallout 4, Fallout 4 zene CD, biléta bevásárló kocsihoz, Season Pass, Special Perk poszter(erre nem számítottam), Nuka Cola poszter.
A Steam már csomagolja ki a fájlokat, mert aktiváltam a Fallout 4-t.
A Season Pass-t is aktiváltam a biztonság kedvéért. :thumbup
UP:Már kész is van a kicsomagolással.
Nem a teljes játékot tették rá az eredeti DVD-re, azzal a magyarázattal hogy így akarnak harcolni a kalózkodás ellen. Közben a torrent már tele van Fallout 4-el, teljesen feltörve. Ez csak annyit jelent hogy a nagy harcukban megint a legális vásárlókat szívatták meg, miközben az illegális verziókkal már tele van a Net. :rolleyes:
Game ready driver az Nvidia videokártyáihoz, WHQL minõsítéssel(tehát nem béta verzió):
http://www.geforce.com/drivers/results/94208
Ezzel elvileg jobb sebességgel fog futni a Fallout 4.
A Steam nálam megbolondult.
Állandóan le a karja tölteni az egész játékot.
Gondoltam hogy valami hibás fájl van az általam letöltött verzióban, ezért hagytam hogy letöltse az egészet.
Aztán játszottam is vele.
Újra indítottam a Steamet és újból le akarja tölteni az egész Fallout 4-t - normális ez???
Nyomtam egy "helyi tartalom törlése" menüpontot, majd újból elindítottam.
Azt mondja "helyi tartalom keresése"... Mi a fene?? Aztán átmásolta a preload verziót a merevlemezrõl az SSD-re. :haha::haha:
Most már indul rendesen.
A preload könyvtár bemásolása megkeverte egy kicsit a Steamet, de most már sínen van a dolog. Mûködik.
Sokszor a szenvedés egészen apró dolgok miatt történik. A mostan is egy ilyen alkalom volt.
A Steam fórumon olvastam hogy elég sok grafikai jellegû bugot találtak.
Komolyabb hiba (lefagyás, kilépkedés az asztalra) eddig csak a hanggal kapcsolatban volt - legalábbis errõl írnak.