Szia Laci,
Koszi.
Oktatast sokat tartok (utoljara ma delutan), de nagyon mas temaban. :-)
Bel
Printable View
Szia Laci,
Koszi.
Oktatast sokat tartok (utoljara ma delutan), de nagyon mas temaban. :-)
Bel
Van egy nagy Solingen szeletelõ konyhai késem. Jó minõségû acélból van, ezért szeretem borotva élesre élezni. Ma sütõlapon sütöttem a vacsorát. Sült egy kis szalonna meg grill sajt és gondoltam répát is rakok mellé. Siettem a répa elõkészítéssel, mert szedni kellett kifelé a szalonnát. Sikerült a bal gyûrûs ujjam végét levágni egy mozdulattal. A feleségem elrakta a kötszeres táskát valahová. Konyhai papírtörlõbe tekertem be a kezem, ameddig elõ nem szedte a nejem a kötszetes táskát.
Múlt hét hétfõn csontig szétvágtam a bal mutató ujjamat. Tegnap a jobb gyûrûst vágtam szét, ma meg a csonkolás. Nem való nekem kés......
Tanulság: mindig legyen fix helye a kötszeres doboznak, még ha ritkán van rá szükség, akkor is...
jóég
vigyázz magadra, nem érdemes kapkodni, csak azért, hoogy az ember végre használhassa az elsõsegély dobozt :D
Pénteken vágtam le az újjam végét és a család/kollégák ba..ogtatása miatt beugrottam a korházba. A doki megdicsérte az ellátás minõségét és hazaküldött. Naponta fertõtlenítettem és átkötöttem. Ma már szabadon volt a seb. Jövõben óvatosabb leszek a nagy késsel és ennyire nem élezem meg....
Sziasztok! Remélem nem gond hogy ide teszem, nem találtam alkalmasabb helyet.
Gázmaszkot szeretnék beszerezni minél olcsóbban.
A kérdés az lenne, ha vennék egy ilyet
https://www.jofogas.hu/fejer/75M_gaz...__99895485.htm
,ahhoz tudnék venni valahol szûrõt, vagy gyártanak még ilyet, vagy ez halott ügy és újabb fajtát kell venni?
Nem vagyok benne túl jártas, de arra tippelnék hogy ami ezer forint alatti az inkább csak cosplay-re és farsangra jó. (Bár lehet hogy tévedek.) Igaz, ami tényleg úgy néz ki hogy hatásos, az drágább is. De a többiek majd biztosan többet tudnak mondani erről. :)
Fõni, ez vh utáni komoly cucc(nak látszik számomra), lehet, hogy most vannak jobbak (jobban kilátni, könnyebb, stb), de mûködni tuti mûködik, ha az állapota nem romlott le az állásban (ami kétséges)
Lehetséges. Csak az árát láttam, mert a szöveg össze-vissza töltődött be fényképből meg egy sem. Ezekhez lehet új szűrőt kapni? Nem lehet hogy azért koszosak mert használtak? Ha használtak akkor a szűrő sem jó annyira hogy használni lehessen. De mondom én nem értek hozzá.
Én valószínűleg valami M3-as cuccot vennék. Ami van itthon (szürke, tán cseh vagy valami ezer éves import cucc) az nem tudom mennyire működőképes, de nem tenném fel rá az életemet. :)