Nálunk 20 fok sincs. A macskánk fázik bent. :(
Printable View
Nálunk 20 fok sincs. A macskánk fázik bent. :(
Csatolmány 7424Csatolmány 7425
Jott egy kis vihar megint, a heten mar volt egy tornado is...
Kb 20 fok van odakint, így hajnalban. Nyár közepén se volt ilyen meleg reggelente. :hogymi:
Elõjött az egyik topicban a globális felmelegedés, meg hogy nem volt hó egy ideje, pedig régen mindig volt.
Szerintem ez csak idõleges dolog és inkább csak Európában. Nálunk az utóbbi 4-5 évben nagyon sok hó volt. Illetve nem csak a telek voltak rendkívül hidegek, de a nyarak is. Most talán idén tûrhetõbb volt a nyár egy kicsit, nem volt annyira fagyok, még itt nagyon északon sem. De ezt 4 kegyetlenül hideg tél elõzte meg.
Nem tudom hogy a hó hogy áll, de arra emlékszem hogy gyerekkoromban volt 1 olyan év, amikor egy szem se esett. Aztán meg igen.
Valószínû hogy ez csak egy területi dolog, illetve idõszakos. Az is lehet hogy idén meg sok hó lesz Európában is. Éveken át. Szerintem nagyon könnyen elõfordulhat, ha már nálunk is így történt. Nem lehetséges hogy valami hatása van még a - már majdnem teljesen "begyógyult" - megvékonyodott légkörnek? Azt érdekesnek tartom hogy miközben nyáron Európában rekordhõmérséklet van nyáron, addig nálunk meg 8 fokos déli idõjárás volt Júliusban. Nem idén, hanem 2 éve. :hogymi:
Nem lehet hogy a Golf áramlat elzáródásával áll kapcsolatban?
Nem lehet hogy ez akadályozza a nedves légtömegek átjutását az Atlanti óceánon?
Mondjuk ez nem magyarázza meg a hideg telet Amerikában... :confused:
Nálatok esik a hó, nálunk 23 fok volt ma. Asszony bement a városba, mondta hogy volt egy fickó aki félmeztelenül biciklizett az úton. :haha:
Leesett 10 centi hó, a postás alig bírt megállni, aztán hátratolatott, majd kapart mint az õrült. :haha:
Egy másik meg hajt, aztán lefékez a ház elõtt, csúszik elõre, aztán meg lépésben halad. wtf
És ez csak 10 centi, mi lesz ha fél méteres hó esik? Mert itt azért olyan is elõfordul. A szomszéd meg hókotrót rakott a kisteherautójára, meg láttam rakás másik kocsin is. Gondolom ha a város nem túrja itt a havat, akkor majd lesz más aki túrja helyettük. Bár a városnak kellene, ha már annyi adóval lehúznak.
-10 fok van így nappal, olyan hófúvás hogy vízszentesben esik a hó, meg köd is van. Szétfagytam mire kiértem a postaládáig.