Csatolmány 1714
BIC öngyújtó:thumbup
Printable View
Csatolmány 1714
BIC öngyújtó:thumbup
tegnap rávettem a nejem hogy varrjon nekem személyre szabott EDC táskát. most tervezgetem és rakosgatom a cuccaimat hogy mi legyen benne és hogy legyen elrendezve illetve keresem a megfelelõ anyagot. bár amikor szét akartam vágni az egyik bovli táskáját sikított így keresgélek tovább :haha:
Remélem jól sikerül majd az EDC-d! :) Nem is értem, miért síkított a feleséged, amikor ilyen hátsó szándékkal közelítetted meg a táskáját! :) :)
A "hátsó szándékot" általában díjazzák a nõk, de hogy a táskából kivágni ??? :eek:
Hamarabb engednék a hátukból a bürkét!
áááá nem hasznát táskák csak ugye Ö a rombolást látja egyelõre. már méregetek rakosgatok ha lassan is de lesz belõle valami és legalább személyre szabott lesz mérete és az elrendezése is. a hátsó szándékaimat meg már ismeri :haha:
Beszereztem egy-két elsõsegélycuccot:
-géz, kötszer kiló számra
-speckó csipesz
-bõrvarró készletbõl is párat
-speckó sebösszerántó tapasz
-fulladásgátló
-gumikesztyûk
-szike
Emelett 4 db gázálarcot 12 szûrõvel, nem azért kell ennyi mert készülnék vegyitámadásra csak ingyen volt úgyhogy hoztam.
Ma beszereztem 20 üveg mézet, 10 virág és 10 akác.
Rendes magántermelõtõl, ismerem, biztos hogy nincs minden szarral feljavítva.
Egyrszt tartalék, másrész kisérletet végzek, hogy mennyi ideig tartható el így.
2-2 adagot kiporcióztam kisebb adagba, fél év után 1-2 havonta felbontok egyet, és letesztelem.
Ezt megmondhatom én is. Örökre. A méz nem romlandó. :)Idézet:
hogy mennyi ideig tartható el így
A múltkor 3000 éves mézet találtak, tökéletesen ehetõ volt.
akkor jó :D
Én is gondoltam rá, de csak egyet tettem a készletbe. Szemben lakik a méhész, mindig van neki, ha érzek valamit, majd átmegyek pár kilóért.
Sokakat zavar hogy pl. az akácméz hamar kristályosodik, de én meg kimondottam szeretem, könnyebb kanalazni és a kenyérrõl sem folyik le :).