Mivel kínai,tuningolni kellett.Darabokra szedtem a belsõ részeket átforrasztottam,a drótokat lecseréltem,a illesztéseknél pedig szilikon zsírral tömítettem.
Printable View
Mivel kínai,tuningolni kellett.Darabokra szedtem a belsõ részeket átforrasztottam,a drótokat lecseréltem,a illesztéseknél pedig szilikon zsírral tömítettem.
Szintén kínai gyûjtõlencsés fémházas kb 100m-ig fókuszálható led lámpa.4 különbözõ méretû aksival vagy elemmel üzemeltethetõ,2500ft-ért.
Már a helyére is került :)
Csatolmány 6627Csatolmány 6628
Csatolmány 6796Csatolmány 6797
az egyik kedvenc elemlampam az ultrafire xml-t6 ez a darab most erte el a 3 eves szolgalati idot:)
minden kulonosebb problema nelkul mukodik meg most is. 5 modban vilagit (eros,kozepes,gyenge,sos,strobe) es lehet fokuszalni is vele.
ha jol emlekszem a £10 alatti kategoriaban volt amikor vettem. a ,,jo lesz amig birja'' cimszoval rendeltem kici occo baratainktol kinabol.
ar ertek aranyban nagyon jo es kellemesen csalodtam benne, nem gondoltam volna, hogy fel evnel tovabb huzza.
elkeszult a lamparol a bemutato video is ha erdekel valakit itt elerheto: https://www.youtube.com/watch?v=uq4KZPOURFM
Ha valakinek még nem lenne akkor itt az ideje gyorsan beszerezni a megfelelõ 18650-es akkuról üzemelõ edc elemlámpát!
Convoy S2+ kék színben most akciós 12.89$ áron vehetõ meg. Jelenleg még van 62 darab. Nekem két éve van meg, semmi baja. Ez a legerõsebb kiépítés (amc 8*7135 driver 2.8A max) brutál erejû normális sárgás fénnyel (cree xml-2 t6 4c led), kapcsolható 3 vagy 5 módos (villogás kikapcsolható benne) és van módmemória is. Ez nem pontban világít hanem szépen terít, ideális általános felhasználásra! A thrower-ük new edition C8 is akciós (14.29$), ráadásul pont az újabb aminek jobb a hûtése, driver ugyan az csak ebben kékes színû led van (cree xml-2 T6 U2). Ez pontban világít nagyobb távolságra. Ebbõl már rendeltem is magamnak, eddig kimaradt most pótoltam.
Az akciós árak csak a kiírt mennyiségre érvényesek így igyekezni kell a rendeléssel. Ha jól emlékszem az ilyen nagyobb akcióknál csak 1-1 darabot lehet betenni a kosárba jó áron de az is több mint a semmi. Szóval aki olcsó, megbízható és jó minõségû lámpát keres az gyorsan lépjen.
Ha érdekelnek az ilyen jellegû akciók jelezzétek és szólok mik vannak mivel a blf fórumot is bújom nap mint nap. Mondjuk engem elsõ sorban az elemlámpák érdekelnek de pl. vettem két kibajó edc legál kést is náluk és egyik sem volt 8$ felett. Minõségre meg kb. 5x drágábbak szintjét hozza. Konkrétan kollégám spyderco byrd-je szerinte kb. ugyan ez a minõség. Az 14e, ez meg 2500Ft. Penge anyaga mindkettõnél ugyan az :eek:
Ha megegyezünk, tudsz-e rendelést felvenni? Nem sok kedvem van mindenféle regisztrációval meg hasonlókkal bajlódni, adok pénzt, megveszed, elküldöd nekem :) Járható út lenne?
WestBam, köszönjük az értékes infót, én a magam részérõl okos dolognak tartom,ha itt osztasz meg velünk linkeket, amik számunkra érdekes felszerelések lehetnek:thumbup
Igazából nem tart semmiben csak tudni kellene az igényeket, mert én csak az olcsóbb kategóriás lámpákat veszem de néha vannak 200$-os lámpák is félárban ami szerintem még mindig ufo de van aki bukik az ilyesmire és azért ott lehet nagyot spórolni. Két hete rendeltem kifutó olight M1-et 40 helyett 15$-ért. Az sem rossz de abból összesen volt 90 darab és el is fogyott pár óra alatt miután kijutott az éterbe az akció. Nekem szerencsém volt, mire FB-on beírtam már el is fogyott. Szóval vannak ilyenek.
Késekbõl hatalmas kedvezmény nem szokott lenni de érdemes bele fektetni némi zsetont mert minõségre hibátlanok. Enlan EM-01 és Harnds CK6013 késeket vettem. Elsõ 7cm, második meg 7.9cm. Az enlan picike de G10 markolata van, 8Cr13MoV rozsdamentes míg a harnds robosztusabb darab üvegszálas markolattal 8Cr14MoV acélból. Itt olvastam, hogy jobb ha van mindkét kezünk ügyében bicska, most már így hordom õket egyik jobb másik bal zsebbe csiptetve :)
Én amióta megvettem a 4 dolláros lámpákat, rájöttem hogy azok is nagyon jók tudnak lenni. (Nem hiába vettem még 3-at, az elsõ után.) :cool: Nagyon jó a 70 vagy hány dolláros elemlámpám is, viszont az is fontos hogy ha túl drágát veszel, akkor esetleg majd sajnálod használni. Akkor meg ugye felesleges. ;)