A gördeszka szerintem relative hangos, a canga ilyen téren jobb. Egyébként volt ide feltéve egy kép a walking deadbõl, hogy a forgatáson a számszeríj széttrörik egy zombi arcán, szóval csak óvatosan a csapdosással :)
Printable View
A gördeszka szerintem relative hangos, a canga ilyen téren jobb. Egyébként volt ide feltéve egy kép a walking deadbõl, hogy a forgatáson a számszeríj széttrörik egy zombi arcán, szóval csak óvatosan a csapdosással :)
Pontosan már nincs elõttem a mûködése, de úgy gondolom, hogy a levegõt a karbi adja, (gázpedál) benzin helyett menne a gáz.Régi rendszer volt a Zsiguliba, ott a szívócsõbe, karbiba voltak bevezetve a csövek.Házilag nem biztos hogy megoldható a mûködése stabilan.
Amit nem értek, hogy a gázmennyiséget hogy szabályozza :(.
Láttam videón fûnyírót üzemelni gázról, ott csak a karburátor elé belógatták egy benzincsõ végét, amin engedték be a gázt, de csak álló helyzetben, a garázsban járatták. Ha beletolják fûbe, ahol a motornak már tartani kell terhelés alatt is a fordulatot, így csak levegõt tud ráhúzni pluszba.
Talán a benzin csõ helyére vezetik be a gázt egy elosztóval, amit mágnesszelep vezérel.(gáz üzem, benzin üzem)Ha a gázpedált lenyomod, szabályzod a levegõt, és a benzin menyiségét.Levegõt a torokból, gázt a fúvókán keresztül.(durván felvázolva)Esetleg a levegõ a karbin keresztül menne, és vákuum segítségével egy szabályzón át haladna a gáz.Vákum adagolná a gáz mennyiségét a torokba, karbiba, stb.Vagy egyszerûen mechanikusan a gázrudazathoz csatlakoztatnak egy szabályzót, ami a gázt adagolja a levegõhöz.
Ez csak elmélet, lehet hogy nem jól gondolom!(nem olvastam utána a mûködési elvének) :-)
Sziasztok még új vagyok itt de már régóta foglalkoztatnak az ilyen jellegû dologok. Én mindenképpen egy idõsebb diesel terepjárót választanék (lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok mert nekem is ilyen van) mert öregsége révén nincs túlsok elektronika benne valamint az idõsebb diselek elmennek sütõolajjal vagy trafóolajjal is. Nagy, lehet bele pakolni. Várom a véleményeteket.
Ez valahogy elsõre megtetszett:
Csatolmány 1879
Wááááááááá: Ne már, hogy le "zsák"-ozod a tatyókat :eek:
Jók azok... valamire biztosan... :D (Nekem átformált Maxpedition jön a kezeim alá)
Amúgy a gépre gondoltam, hogy tetszetõs jószág. Persze azt is jó ötletnek tartom, hogy a tetõn ki van alakítva a hely egy sátornak :)
Ahol sok a kígyó, ott jobb a kocsi tetején aludni.