Eredeti hozzászóló
TMIB
Felvágtam egy fél fát, aztán gondoltam motorozok egy kicsit, megnézem hogy a szomszéd otthon van-e. Tolom ki a motort, persze hogy a macska kiszökik. De úgy eltûnt, hogy utána a vaksötétben kerestük, de nem lett meg. Aztán mászkáltam a mocsárban is, kiabáltam neki, messze a háztól, aggódtunk itt hogy mi történt vele, az asszony is kiakadt. Úgyhogy kiabáltam messze a háztól, álltam gumicsizmával a vízben sárban a susnyásban, aztán hazajöttem az út felõl. A macska meg itt várt az ajtóban. Nagyon rossz vicc volt... :mad:
Ja, és motorozás közben meg találtam az út mellé kiöntve egy fél zsák szemetet. Az út másik oldalán meg persze megint egy rakás sz.rral töltött pelenka van kidobva.
Azon agyalunk az asszonnyal hogy honnan kéne egy kis pénzt szerezni a szemét-leadáshoz, mert én összeszedem, de most már külön kell majd költeni a leadásra. A városháza meg baxott visszaírni a kérdéseimre, hiába küldtem nekik emailt hogy mi a helyzet a szeméttel, hogy a hivatal biztosít-e néhány dollárt rá ha valaki önkéntesen feltakarítja a környéket.