Bizony belefér az oldalzseb mögé a balta. :)
Csatolmány 3479
Printable View
Bizony belefér az oldalzseb mögé a balta. :)
Csatolmány 3479
Szuper akkor el kell mennem a munkaruházati boltba és megkérdeznem a beszerzés helyét, vajon elárulják-é nem tudom.
Annyit vettem ki a megrendelésébõl, hogy Budapestrõl küldik a hátizsákokat, 2 õt vettem így kaptam engedményt 1 zöldet, és 1 flektarnt, 8500 Ft volt darabja.
Tökéletesen elég 3 naposra, a polifoam tartó helyére teszem a ponyvákat ez merevíti a hátfalat(2x3+3x3 kutyaólnak) belûl összehúzom az alsó elválasztót és mehet reá a kompressziós zsákban lévõ hálózsák, a felsõ zsebben van a 4szín terep poncsó, oldalsó zseb fémkulacsok, alsó részben a nehéz fémek :) + a tábori konyha.
Vállhevederek belsõ alu keresztcsõhöz vannak rögzítve nagyon masszív cucc, elég méretes vagyok és tökéletesen be tudom magamon szabályozni a zsákot.
Márciusban 3napos túrán 26 Km mentünk Mecseki hegyekben 16Kg teherrel, nem törte fel a vállaimat.
Kívül az átalakított gyalásóm, bicskafûrészem fityeg, balta nyelével bedugva a kulacsos rekesz és a zsák közé, a baltafej megtartja nem csúszik le.
Polifoam a hátizsák alatti bekötési pontokra vízszintesen rögzítve, ha magas a dzsindzsa akkor felül hevederekkel rögzítem, hogy el ne szakadjon.
Eredeti gyári számozású Bundeswehr hátizsákról beszélek.
Isten ments, ezért ne fáradj! Csak azért kérdeztem az elérhetõséget, hogy az Általad említett boltot felhívva megkérdezzem, vállalnak-e kiszállítást. Bár, ha Bp-rõl hozzák, akkor megveszem, ill. vetetem ott. Talán olcsóbb, mintha eggyel több kézen megy keresztül. A számozás segíthet abban, hogy ne kópiát vegyek? Mer ahogy láttam a webshopokat, tele vannak "BW-mintájú", "BW-kópia" cuccokkal :(
De ha mégis megteszed, hálám üldözni fog! (már csak az a kérdés, hogy mikor és hogyan tudom leróni...)
A pakolási kiskáté nagyon tetszik, alkalmazni fogom! Igaz, nekem nem polifoam-om van, hanem önfelfújó derékaljam, ami harmad akkora szerencsére. ( ilyesmi: http://www.overlandbudapest.hu/media...orange_1_1.jpg )
Azt mondták nékem eredeti, ott van NAGY BETÛKKEL, MFH csak az alatta lévõ számozásra (ami valójában termékszám) figyeltem. Egyébként ez a jobb minõség.
Azt ugyan nem írják, hogy kópia vagy nem kópia. Jó a varrása vízhatlan erõs anyagból van, az ára is kedvezõ volt a számomra, max 80 literes.
Égek mint a Reichstag :duhos: Ha arra járok megkérdezem ki a beszállító próba szerencse.
Csatolmány 3480
Itt az enyémrõl pár kép megy egy a címkérõl: Csatolmány 3483Csatolmány 3484Csatolmány 3485
Köszönöm sajnos ezt zsákot nem láttam még kereskedelmi forgalomba:( hozzám egy katona ismerõsömtõl került. Õk ezt használják bent missziókban és a komolyabb gyakorlatokon. Arra az idõre kiosztják aztán vissza szedik. Htk-ja nem tudom mennyi ha esetleg tudok még szerezni mindenképp szólok ;) A címke magyarul van csak mivel egy technikai zseni vagyok valahogy fejjel lefelé rakta be :D csak a kezelési útmutatót írja le illetve hogy spekon Gmbh ami fogalmam sincs mi :)