-
Amugy az a nagy néger azthittem agyonverte azt a csávot a kisházba. Azt nem most megint megjelent.
Amugymeg
Mikor megjelent az uj néger már gondoltam hogy valamelyik régi rosszul fog járni! :D Abba a pillanatba tudtam ahogy megjelent. És milett a vége??? :D Az egyik régi niggernek levágták a lábát és valszeg bezombol beláthato idön belül... Szörnyen rasszista sorozat. Csodálkozok hogy amerikába ezt még nem tették szová.
Jolenne már kiderülne milett a szöke lányal. Végre volt egy kis szerepe pont megkedveli az ember erre eltüni... :(
Morgant is hiányoltam a részböl.
-
van az a régi kategorizálás, hogy 3 fajta film létezik: b#szós, kardozós, meg Dallas (illetve ezek ilyen-olyan arányú keverékei).
Én elkezdtem nézni ugyan ezt a sorozatot, de meglehetõsen gyorsan meguntam, mert jóval kevésbé kardozós, mint amennyire Dallas.
-
A második évad volt a Dallas. Nagyon leült a farmos résznél. De szerintem többnyire pörgõs, meg egy kis dráma is kell bele, különben érdektelenségbe fordulna az egész. Kell a nézõ és a karakterek közötti kapcsolat. Azt nem lehet körbepörgõrúgásokkal helyettesíteni. :haha:
-
Az egy AK bajonett, amivel a BOB-ot fejbeszurja a nagydarab afro-amerikai?
-
Igen, szerintem az AK bajonett. :cool:
Végre egy térkép. Mikor veszekedtek arra gondoltam, hogy miért nem beszélik meg hogy merre mennek és hol állnak meg? És mondjuk megegyezhetnének abban, hogy bármelyik városban vagy településnél állnak meg, mindig a városházán, vagy annak a közvetlen közelében vernének tanyát. (Mivel hogy abból minden helyen csak 1 van. És mondjuk valami jelzésük lehetne, mondjuk a fõbejárat kilincsén egy vörös ruhadarab.
De már a térkép is haladás.
Spoiler:
Tyreese miért nézett olyan nagyra nyílt szemekkel mikor a többiek kicsinálták a kannibálokat? Eléggé egyértelmû volt hogy nem engedhették õket csak úgy el. Nem voltak megbízhatóak, de ha mégis betartották volna az ígéretüket, akkor meg nem õket, hanem másokat öltek volna halomra, úgy mint Terminus-ban. Azt meg Rick nem engedte volna meg nekik. Ráadásul fenyegették a babát és Carl-t is, azt meg Rick nem hagyja szó nélkül.
Nem szeretem hogy a végén mutatnak dolgokat a következõ részbõl. Így most már tudom hogy megtalálták Beth-et és hogy fél-kómába esett. Ez így már nem meglepetés. :hogymi:
-
Spoiler:
Szerintem Tyreese nem azért nézett döbbenten, mert kinyírták a kannibálokat, hanem ahogy végeztek velük.
Az elõzetesbõl én azt vettem le, hogy a Beth valami városi kórházban volt, talán kísérleteztek rajta?
-
Lehet, szerintem egyszerûen lelõhették vagy leszúrhatták volna õket. Az a puskatus dolog elég durván nézett ki.
-
A lövés emberséges. Mért kéne egy emberségesnek lenniük ilyenekkel? Megérdelték szerintem.
-
Könnyebb feltakarítani. Szegény pap másnap vakarhatta az agyat a templompadlóról. Kitoltak vele. :haha:
-
Én azért sajnálom hogy nem hagytak 1et élve megkötözve hogy kiderüljön hogy a fertõzött hús evéstõl bezombulnak-e.