Azért az 5.11 termékekre sok mindent lehet mondani, csak azt nem hogy gagyi...
Printable View
Hol gyártják? Egyébként milyen érdekes hogy a kommangyíkos bakancsok milyen egykaptafásak, biztos nem abban a kínai üzemben rakják össze mindet.
Két malomban õrölsz!..nyilván való,hogy az olcsóbb befektetést igénylõ helyeken gyártják! :mad:
A minõség kérdéskörét azért tisztázni kell!
Az 511,Haix..kifejezetten katonai és rendvédelmi dolgokat gyárt(jó van melóvédelem is)....ez erõsen behatárolja a felhasználást is....exrtém rövid vagy középtávú használat...aztán a katona kap egy újat!Erre tökéletes!Amire nem...családi városnézés,teljesítmény túra,kempingezés,hegyvidéki túrázás...ezekre más-más cipõt kell választani...akár egy strandpapucsot.
Doom
5.11 melyik seregnél van rendszeresítve? Haix és az extrém használat az 2 külön dolog! Nekem 2013-as MH gyártású van nyári (jobb minõségû) fél év alatt 2-szer szakadt el a varrás, pedig vigyáztam rá és kezeltem rendesen. Ha megvarratom akkor meg vége a membránnak.... Igaz a Tisza bakancstól még így is fényévekkel jobb!
Saját tapasztalatom szerint a teljes bõr 2 sorosan vart bakancsok érnek valamit a többi csak játék.
Milyen bakancsokat hordtál ami 4 kg? Jó a könnyû bakancs ha van lehetõség 3-6 havonta cserélni, mert kb. annyit bírnak.
2013-ban vettem, köszöni még jól van.
Nekem az egyik legfontosabb opció, hogy 49 körüli méretben lehessen kapni... Nem nagy a választék...