Nálam akkor nem engedi, ha egy oldalt sokáig nyitva hagyok. Az esetben ha "adnám a lájkot" akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Akkor újra be kell töltenem a lapot és utána nincs gond.
Printable View
Nálam akkor nem engedi, ha egy oldalt sokáig nyitva hagyok. Az esetben ha "adnám a lájkot" akkor egy hibaüzenet jelenik meg. Akkor újra be kell töltenem a lapot és utána nincs gond.
Ha esetleg lehetne csatolni a hozzászóláshoz mobi kiterjesztést, akkor megtaláltam az "Európa végnapjai" könyvet, amit Ged keresett, meg talán mást is érdekelne. Pdf-ben is megvan, úgy viszont nagyon nagy.
Régen meg volt osztva néhány könyv, mire megkeresett egy kiadó hogy szedjük le az egyiket. Gondolom ha feltöltöd máshová és úgy osztod meg az elérhetõségét a rejtett részen, akkor az úgy rendben lesz.
Az utóbbi 365 napban 40 új tag regisztrált és kb. 6000 új hozzászólás érkezett. :)
A szerveresek zargatnak hogy "túl sok adatot használ a fórum" és hogy nekik több pénz kell emiatt. Hát én erõsen kétlem hogy túl sok lenne az adatforgalom. Átlag 50 ember fórumozik 2 naponta. Bot-ok vannak, de annyira kevés a kép a fórumon, meg a fórum fele el is van rejtve, hogy kétlem hogy bármilyen zavart kellene hogy a botok okozzanak. Most vitatkozom a tárhely szolgáltatóval.
Ez elég meglepõ. Épp a napokban csodálkoztam, hogy mondjuk öt évvel ezelõtt mennyi hozzászólás volt itt a fórumon, meg milyen beszélgetések mentek. Akkor ahhoz mit szólt a szolgáltató...
Átköltözés után a mostani rám szólt hogy "miért van annyi forgalom" és lekapcsolták a tárhelyet. Mondtam nekik hogy ez egy fórum, nem generál adatforgalmat. Erre visszakapcsolták egy szó nélkül.
Nem is értem, mi bajuk lehet...
6 GB adatforgalom teljes hónapban. Az soknak számít? Másfél DVD az szerintem semmi...
Amit viszont észrevettem az az, hogy míg a fórumozók 600 MB-ot használnak egy hónapban, addig a bot-ok 5 és fél GB-ot. Amivel nincs gond, viszont lehet hogy ez nem tetszik a szolgáltatónak. Írtam nekik egy emailt, majd elmondják mi a kínjuk. Csak sejtem hogy ez lehet a gondjuk.
Úgy tûnik hogy megoldottam a problémát. Blokkoltam a legrosszabb botokat, a többit pedig kicsit lekorlátoztam, ez visszavette az adatforgalmat. A szerverparktól meg visszaírták hogy megnézték, valóban botokról van szó és látják hogy sikeresen elintéztem, úgyhogy figyelik az adatforgalmat de egyelõre rendben vagyunk.
:thumbup