Nem a hajszíne zavar, hanem a viselkedése. :D
Printable View
Nem a hajszíne zavar, hanem a viselkedése. :D
Aztarohadt. Kivittem egy régi rossz tévét a garázsba. Nem tudom mikor gyárthatták, de hatalmas volt és legalább 50 kiló. Persze megfogni se lehetett rendesen. Vagy 25 percen át küszködtem mire kiértem vele az ajtón. :huuu: De a végén csak sikerült és kint van a garázsban. Kivittem mellé 4 rossz hõsugárzót is. Néha nem árt egy kis lomtalanítás és takarítás. De legalább a nehéz ügyet így már letudtam. :)
A hõsugárzó levágta a biztosítékot. Aztán megint. Másodjára nem is sikerült megjavítani. A Net is elment vagy 16 órára. :duhos:
A szomszéd tegnapelõtt hajnali fél 6-kor nekiállt havat hányni. Nincs munkája, fél centi hó volt, de felkelt és kotorta. Minek? Most meg az utcán kezdte el hányni a havat. Az utcán!
Biztos olvasott a közmunkaprogramról!
Mentem a dolgomra, esik a porhó, gyalogolok, aztán egyszer csak kinyúltam a betonon. Tisztára le van fagyva minden és a hó miatt nem is látni. Nem ütöttem meg magam, de mire megjáram, addigra még 6-szor (számoltam) csúsztam meg. Mikor visszaértem, akkor arra gondoltam hogy jó, csak 1-szer estem el de nem ütöttem meg magam. Kibírom. Erre a ház elõtt megint elestem és beütöttem a derekam. :huuu:
Miért nem szóltál a kedves szomszédnak:D? -biztos ellapátolta volna elõtted a havat, lehet ez a hobbija.:D
Ne is mondd. 3 centi esett, de már kaparja mint az õrült.
Na látod, ha beszereznétek egy 600 dolláros hordozható kandallót, akkor nem lenne olyan hideg nálatok, és ilyen esetekre lenne több vödör hamu, amit szétszórhatsz csúszásgátlónak :)
Amúgy ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem mi a munkád? Néha említed, hogy munkaügyben menned kell valahová, aztán utána máshol írod, hogy sokszor otthonról dolgozol, meg ilyenek, és bár a fantáziám jól fejlett, elképzelni sem tudom, hogy mit dolgozhatsz :)
Itthon dolgozom, de kétnaponta posta-ügyben teszek egy kört. :) De 3 féle munkám van. Általában mindig csak itt ülök itthon és pepecselek.
Elõször tõlünk a 4. szomszédnál estem el, de visszafelé jövet a ház elõtt, de a ház elõtti szomszéd járdáján. A hamu ebben az esetben nem segített volna. :haha: És persze són kívül mást eddig még nem láttam hogy használtak volna itt, ki tudja, lehet hogy a hamuért is jól megbüntetnének.
Mindenhol ahol megcsúsztál pereld be a tulajt 50000-re!
Vagy lehet elég csak a szomszédasszonyt.