Vettem tegnap bojleranódot..
Printable View
Vettem tegnap bojleranódot..
Jött a postás, hozott csomagot. Egy Propper nadrág és zubbony volt benne. :)
Tegnap újítottam 2 db izofóliát, darabja 570ft, egy svájci katonai zselés fõzõt 1100ft amit már régóta ki akartam próbálni, 10m paracord/oliv 1500ft, amcsi 1l.kulacs ivócsészével és tokkal 2800 ft, meg egy narancssárga túlélõ dobozocskát, aminek a belseje vízhatlan, van rajta egy síp, és egy jelzõtükör 750 ft.gyufának, és tanponnak, esetleg reklámöngyuszinak van benne hely
Asszem a jövõ hónap projektje lesz egy szép magyar gyalásó télre a kocsiba kb 3000 be kerül, és láttam magyar katonai fejadagot, bezacsizva.(pincepöri van benne)..kíváncsiságból azt is be fogok szerezni és egy túra alatt benyomom
Valakinek volt már szerencséje hozzá?
Igen, volt. Elõször a seregben. De abban nem pincepöri volt. Azután nemrég kaptam egy-két felderítõ kajacsomagot kipróbálásra. Érdekes volt. Más nemzetek kajacsomagjaihoz képest volt, ami sokkal rosszabb volt(pl. pászka), és volt, ami nagyon finom volt (pl tejszínes pulykamell konzerv) Összességében az általam fogyasztott csomagok mindenben szegényesebbek voltak, mint pl. a francia, vagy a német csomagok. Az USA MRE viszont a legsz@r@bb volt mind közül. Lehet köpködni nyugodtan, nekem nagggyon nem jött be. Mibe kerül a magyar fejadag?
Újítottam pár cuccot, fölteszem nektek az EDC topikba...
Monca, hogy mi minden volt benne, léccilécci. Azt szeretném látni, hogy ugyanazt mennyibõl lehet kihozni a közértben.
Elméletileg ezek vannak benne:
Magyar MRE
Ha az ember vesz egy kis fáradtságot, féláron összeállít magának olyan MRE csomagot, ami üti a bármelyik országét.
Én is azt nézem, hogy ami a csomagokban van, azt külön is megveheted. Nem kapsz hozzá barna zacskót, de ugyanúgy lesz májkrémed, csokid, kristálycukrod, száraz kekszed, konzervbabod. :)