-
Ha már ilyen helyen laksz, a helyedben elgondolkodnék egy saját mérõállomás telepítésén. Az jelezhetne, ha elõ kéne kapni a maszkokat, esetleg meg kéne pattanni otthonról BOB-ostul és akkor is, ha már tiszta lenne a levegõ (szó szerint :))
Tapasztalhattad, mennyire (nem) mûködik a rendszer ilyen esetben, szóval én ezzel kezdeném az elsõ körben.
-
Hm. Milyen merõállomásra gondolsz pontosan? Konkrétabban lenne valami infod? Nem igazán értek ilyesmihez.
Volt már tapasztalat hasonlóban?
-
A levegõ minõségét méri, olyanra gondoltam. Ilyen állomást még nem építettem, nálam ez alacsony prioritású projekt. Gondolom, Nálad ez fordítva van, erre következtetek a maszkokból. Nyilván a cucc megépítése (megvásárlása?) elõtt kéne némi kutatást végezni, ez sajnos elengedhetetlen :thumbup
-
Igen, köszönöm szépen a válaszokat! :)
-
Sziasztok,
Hat, azert egy ilyen megepiteni nem egyszeru.
Pl. a Nephadseregnek sem sikerult, a levego minoseget egyszer hasznalatos merocsovekkel mertek.
Persze azert lehetseges, a fejlettebb orszagok csinaltak folyamatosan uzemelo (nem egyszer hasznalatos) berendezeseket; de szerintem ez eleg messze van a hazilag osszerakhato dolgoktol. Aztan lehet, hogy tevedek, es Kinabol 5 USD-ert lehet rendelni. :-)
Bel
-
1 Csatolmány(ok)
Ma került hozzám. Nem egy hightech :D de ha kell, akkor nagyon jó ha van. Sokkal egyszerûbbé teszi az ügyeket. Van akinek volt és van akinek lesz. Fõleg vészhelyzet esetén. Teljesen vegyszer mentes, minõségét mindörökké megõrzi:
Csatolmány 8632
-
Mi ez? A macska-bolhafésűre hasonlít. Működött a cicáinkon, de nem tökéletesen mert csak ritkítani lehet vele. Ez az, vagy ez valami más?
-
-
Hagymaszeletelõ segédeszköz?
-