Na de miféle szolgáltató ilyen hogy 6GB problémás neki...
Printable View
Rozsomák hozzászólását áttettem a "Covid-19 napló" topicba.
Kevesebb mint 1 hónap maradt a fórumtárhely és az új domain kifizetésére. Ahogy nézem ugyanaz a kb. 100 ember jár vissza a fórumra, többség olvasni, pár tucatnyian kommentelni, úgy mint az ezt megelõzõ domainnél.
Majd megnézem hogy mennyibe fog kerülni az újabb hosszabbítás, és majd ideírom az infót. Remélem össze tudjuk dobni a pénzt. :)
Csináltam egy Discord szervert a fórumnak.
Ezen a linken találjátok meg:
https://discord.gg/XPTr9hSS
A Discord az kb. olyan mint egy csoport-chat. Mivel itt a fórumon nincs Chat, így gondoltam hogy Discordon úgy megoldható és akkor nem kell érte a Fórum szerkezetébe belenyúlni. :)
Majd írjatok oda valamit, csak hogy lássam hogy mûködik-e.
Fogta magát a szolgáltató és kérdés nélkül hosszabbított. 550 dollárt vettek le a bankkártyámról. Most vitatkozom velük hogy mi volt ez és miért csinálták. Valahogy vissza kell szereznem a pénzem. :(
$554 dollárt. Próbáltam elérni õket, nem sikerült. Most valami chat-en beszéltem egy segítõ emberrel, azt mondja hogy a domain-ért nem adják vissza a pénzt. A másik, ami a nagy összeg, azt lehetséges. Nagyon remélem meg megõrülök ha nem kapom vissza a pénzt... :mad:
Így már biztos hogy elhúzok más tárhelyszolgáltatóhoz. 2019-ben már mondtam nekik hogy a kártyámhoz sose nyúljanak, ha nekem kell valami, majd én fizetek érte. Erre megint eljátszották. :duhos: Csak most nagyban.
A domain is, egyetlen év, 14.99. Amúgy meg lenne vagy 1 dollár, de a hosszabbítással rátesznek 14 dollárt. Az email amit meg kaptam, félig le volt vágva. Külön kellett klikkelni hogy megjelenjen hogy õk majd jól fizetnek a kártyámmal és megveszik akkor is ha nem kell.
Az adatbázist letöltöttem, ha a pénzt visszakapom, akkor keresek valami olcsó másik helyet. Tényleg az ember esze megáll hogy mi folyik itt. :(
Agyam elszáll... Nincs valami ÁSZF, amibe sutyiban beleírták, hogy automatikusan hosszabbítanak?
2019 végén? volt valami változtatás a TOS-ban, de arról nekem nem küldtek semmit. De alapból milyen az hogy ilyen bonyolultra csinálják? Miért nincs ott egy gomb hogy kapcsold ki vagy be az automatikus hosszabbítást. Azért nincs, mert mindenki alapból kikapcsolná. Sunyi banda, arra pályáznak hogy majd nem veszik észre a felhasználók. :hogymi:
Köszi ezt a sok munkát mindig a fórummal!
Szólj, ha kell Zs, meg küldj mailt, hogyha egyszer nem találnám meg a fórumot a domain baszakodás miatt, hogy mi az új
Mostanában elég ritkán járok, szóval minél elõbb szólsz, annál jobb, most is majdnem lemaradtam az október 27-i üzenetrõl
Üdv! Ha van adomány, szívesen fogadom, eddig 32 dollár jött össze az adományokból, $120 körül lesz az új tárhely. A domain még kétséges, mert a mostani tárhely szolgáltató variált vele, meg jól bekavart. Az még majd kiderül. Az új fórumot 26.-áig kell kifizetnem és átraknom. Már csak 2 hét maradt rá.