Köszönöm, majd végigpróbálgatom így. :)
Printable View
A memóriaproblémát is kizárhatjuk. Kivettem a videokártyát és rákötöttem simán az alaplapra. Azzal működik a monitor. Tehát kettőre szűkült a gyanúsítottak köre. Az egyik az alaplap (talán a slot), a másik pedig a tápegység.
Ok, megtaláltam. Mégis Chrome ügy.
Van olyan hogy Chrome Flags (sose hallottam róla eddig) és ott lehet kikapcsolni.
"Hardware Media Key Handling" néven van ott.
https://winaero.com/how-to-dismiss-w...ontrol-pop-up/
Szuper!
én is ebben a cipőben voltam csak a tűzrókánál
itt ilyen hülye neve van "kép a képben"
support info
Az asszony gépében a PCIE -nek annyi. Mindkét slotnak. Hogy mitől, ki tudja... Tesztelgettem én mindent, de nincs megoldás.
Aztán gondoltam hogy ok, talán venni kéne egy másik gépet? 2019-ben vettem, kb 2 és fél éve.
Na, ez sem egyszerű.
Először is, az árak nem mentek le, hanem maradtak azon a szinten, az új cuccok meg megfizethetetlenek. Sőt, pl. a régi procimat $339-ért vettem annak idején, ugyanaz a régi CPU $399!
Videokártyát is el lehet felejteni. Amit akkor $225-ért vettem, az most $600. Tehát kb. annyiba kerülne gépet venni mint 2 és fél éve, kivéve hogy nem tudnék bele videokártyát venni és a régit kéne használnom.
Ehhez hozzá jön az is, hogy a gépházak rettenetesen bénák, és nem árulják azt a fajtát ami most van nekem, amit tökéletesnek tartok. :hogymi: Telenyomják őket RGB led fényekkel, de BluRay meghajtónak meg nem csinálnak bennük helyet.
Lehet egyelőre várok egy kicsit. Bár az előrejelzések szerint a helyzet csak romlani fog és a gépárak attól függetlenül fognak tovább emelkedni hogy már nincs otthon ülős munka és emiatt kevesebb a gépvásárlás.
Szerintem vedd meg most, ami kell. Mármint MOST, ne két hét múlva próbáld.
Itt egy érdekes olvasnivaló, hogy miért is, kicsit hosszú, de végül is egy prepper fórumon vagyunk:
https://worldedge.substack.com/p/bey...ce=twitter&s=r
Meg is lenne, ha időben eladtam volna a részvényeket amiken ülök. De már másodszorra szalasztottam el a jó árfolyamot. Dühös vagyok saját magamra. :mad: (Tegnap majd szétvágott az ideg.) Hétvégén nincs tőzsde, de talán a jövő héten sikerül majd eladni. Akkor lesz új gép is, meg egy új szék is a dolgozószobámba, mert ez a mostani legyilkolja a gerincem.
Tényleg, néztem a NewEgg oldalt, ott lehet Cryto-val fizetni. Ez új dolog, mert a múltkor még nem láttam ott olyat. :)