Van egy történet a fejemben, írtam egy filmesnek is vagy egy hete, de nem írt vissza. Lehet hogy írnom kéne belõle egy forgatókönyvet.
Printable View
Van egy történet a fejemben, írtam egy filmesnek is vagy egy hete, de nem írt vissza. Lehet hogy írnom kéne belõle egy forgatókönyvet.
Ha betörsz a filmiparba, nehogy kihagyj minket!
:thumbup
A történet egy magyar helyzetre vetített Bosszúvágy film lenne. (Tudjátok, amiben Charles Bronson, kiiktat néhány bûnözõt.)
Bementem a bankba, beszéltem egy bankárral. Mondja hogy lehetne hitelkártyám. Mondtam neki hogy nem kell. Aztán mondja hogy adnának hitelt ha házat akarnánk venni. Mondtam neki hogy nem kell hitel. Aztán megkérdeztem hogy a mostani 0,01%-os banki kamat helyett nem lenne valami jobb lehetõség hogy bent tartsam a pénzem? Erre mondja hogy talán ha ezt meg azt kombinálnánk akkor lehetne 0,03%. Vagy egy évre lekötni és akkor 0,25%. Erre mondom neki hogy értem, de az infláció az a 10-szerese. A pénz úgy egy év alatt ugyanúgy veszítene egy jó nagyot az értékébõl. Erre széttárja a kezét és mondja hogy tudja, de ez van.
Úgyhogy ennyiben maradtunk. :hogymi:
Meg úgy tudom hogy 50 ezer dollár alatt nem is tárgyalnának hitelrõl. Én nem is tervezek olyan drága házat venni. Meg a fene se akarna 35 évre eladósodni.
Õk a megtakarítós számlán tárolt pénz után adnak 0,01%-ot, az 1 évre lekötött pénzért adnának 0,25% kamatot, miközben 4,5%-ért adnának kölcsönt. :nemnem:
Pofátlanság teteje.
Megint rám írt egy bombanõ hogy õ hol él, hány éves és hogy egyedül van. :hogymi: Kérdeztem hogy ismerjük egymást, vagy hogy miért jelölt be. Erre mondta hogy a Facebook ajánlott neki engem. Biztosan illenék hozzá. :haha: Mondtam neki hogy sajnos én nem vagyok egyedül. Azóta nem írt vissza. Néhány éve a szomszéd városból próbálkozott egy nõ. (Mind a kettõnek valódi FB oldala volt, nem fake.)
Egy nagy, dagadt, szemüveges, borostás hárombetûs csak azért hozza létre a jónõs facebook profilokat, hogy hátha ráharapsz! :)
Á, nem hiszem. Nem elõször történik ilyen. Meg akkor nem adta fel volna olyan könnyen, mikor mondtam neki hogy nem vagyok "szingli". :haha: Ráadásul egy 3 betûs amúgy is tudná hogy nem vagyok egyedül, mert azok mindent tudnak, nem? :) Inkább egy olyan nõrõl lehet szó, aki most Valentin nap miatt bekattant egy kicsit a magánytól. Ki tudja.
A múltkor rendeltem nadrágot, küldtek hozzá ingyen egy 5 órás energiaitalt. Néhány hete rendeltem dolgokat másik helyrõl, küldtek vele egy -egész stabil- kulcstartó led lámpát. :)
Jött egy jó nagy boríték, de teljesen tele ragasztva fura bélyegekkel. Mondom honnan jött ez? A Mars-ról?
De nem, csak sok 6 és 8 centes bélyeg volt rajta. Egy használt DVD volt benne amit vagy 3 hete rendeltem. :)
Megjelent életem elsõ õsz szõrszála. #imtoooldforthisshit
:haha:
https://www.youtube.com/watch?v=Q37xJtuQ24w