Én még semmit se építettem. Valahogy én a megszokott küldetés végrehajtásokat csinálom. Nem kõmûves akarok lenni hanem hõs. :)
Printable View
Én még semmit se építettem. Valahogy én a megszokott küldetés végrehajtásokat csinálom. Nem kõmûves akarok lenni hanem hõs. :)
Ma vettem észre, hogy egy Flare gun lövéssel(jelzõfény) lehet erõsítést hívni néhány minutemen személyében a kolóniánál. A távolból fellõttek egy válasz fényt nem sokkal az enyém után. Jöttek is aztán a lézermuskétájukkal. :D
Illetve ilyenkor a többiek egy része is harckészültségbe lép, elõveszik a fegyvereiket.
Tetszik ez a Fallout:
Lõhetem a skynet harcos snyth 'T001-eseket. Külön élvezet nézni amikor zárlatot kapnak az öntelt gépek.
Illetve meg van az az Iszlám Állam érzés is, amikor támadnak az öngyilkos merénylõ szupermutánsok. Nagy szám az amikor felrobbannak mielõtt utol érnének. :D
Illetve amikor a Bostoni obeliszknél az egyik kereskedõ éppen Rubint Réka alakformáló tréningjét gyakorolja üresjárati bugger kedvében.
Amikor a kutyám farkát nem csípi oda a liftajtó és amikor a kedvenc Mr. Handy házi robotom a lift nélkül is le tud lebegni akár a vasbetonon keresztül is.
De ne feledkezzek meg a az örök forgó - Tesla energiát használó - lerepült húsos zombi cupákokról.
Ott van még a hõs szupermutáns aki egy nyitott ajtó és a fal közti résben bújt el elõlem mint a prérifarkas a bibikk gyalogkakukk elõl. :)
De ne hagyjam ki azon nem ritka eseteket amikor egy plazmarezonátor segítségével átdugja az ellenfél a puskacsövét a falon keresztül. Kvázi a Tollanoktól licencelték a technológiát - Stargate Sg1 rulez. :)
Az idõnként eltûnõ kezeim és pipboyom pedig arról tanúskodnak, hogy mz/x csak 1/4 NixLux tablettát szokott beletenni a stimpakkomba mint extra összetevõ.
Van még itt egy forradalmi technológia ami meggátolja hogy a szélkerekek bedarálják a madarakat. Amikor a hullámlemez légcsavar ellenállásmentesen át tud menni a tetõ anyagán és nem ad fémesen csikorgó hangot - így a mókusok beköltözhetnek újra körforgalom közepén lévõ 250 éves száraz fába. :) A környezetvédelem a szívügyünk!
A Fallout 4 eddig $750.000.000 dollárt csinált. És ez csak a játék, az eladott cuccok, játékok, figurák meg a többi nincs benne az összegben. :)
Tudható hogy mikor lesz Magyarul?
Vannak benne grafikai elemek amiket fordítani kell?
A helységneveket nem kéne fordítani, csak azokat amik a küldetésekhez fontos, hogy el tudjuk olvasni.
Elõször véletlenül elküldtem a kutyát. Aztán a robottal mászkáltam. Most Piper jött mellém. A robotot hazaküldtem. Érdekesebb egy szép nõvel mászkálni mint egy kutyával vagy egy robottal. :D
A BOS páncélt viselve az is gond még, hogy nem látni egyértelmûen a dolgokat. HP, lõszermennyiség. Én azt szeretem ha minden látszik rendesen és nem kell azon gondolkodni hogy mi hol van és mit mutat.
Sajnos elég rossz FPS értékeim vannak olykor a Fallout 4-ben a Steam FPS mérõje szerint.
Többen írták már (más fórumokon) hogy a GTX 700-as széria alatt a játék optimalizáltsága csapni való. (Nekem egy GTX 750 van, amin majdnem high beállítások mellet is elfut a Witcher 3 Wild Hunt élvezhetõ sebességgel, (40 FPS minimum) gyönyörû grafikával.)
Igen, pocsék lett a Fallout 4 optimalizáltsága. Egyáltalán nem skálázódik a játék teljesítménye.
Bekapcsoltam elõször az extra effektek több mint felét, majd lekapcsoltam azokat ÉS semmi változás nem történt - a belvárosban leesik pontosan ugyanúgy 15 FPS-re a teljesítmény mint max beállításokkal.
Feltelepítettem a Fallout 4 ENB v.283 (az alacsonyabb teljesítmény igényû effektekért felelõs) modot, de egy nagy 0 változás történt.
A játékban van a hiba hiba kõkeményen, ha már az ENB sem hoz látható változást.
Igazából látszik hogy maga a videokártya és a processzor miatt nem ingadozik a teljesítmény, mert csak bizonyos helyszíneken csinálja ezt. Tudom mi az a processzor limit, de most ilyen nincsen.
Következõ héten Bethesdáék kiadnak majd egy frissítést a F4-hez. Kíváncsian várom.
A játék egyébként az alap 400 MHz-es CPU tuning miatt nem, de egy 500 MHz-es tuning miatt már simán kidobált - nagyon érzékeny az ilyesmire(de alapvetõen processzorfüggõ). Most a 400 Mhz tuning elég és nem dobál ki az asztalra sem.
A videokártya és a videomemória max órajelét is megemeltem 150-200 MHz-el. Az átlagos teljesítmény nõtt a tuningoktól, de a belvárosban még mindig leesik pontosan 15 FPS-re. Szóval nem a videokártyával vagy a processzorral van a gond, hanem a játék nincs jól optimalizálva a GTX 700-as szériára. Még egyes GTX TITANokat sem kedvel a játék és indokolatlanul alacsony sebességgel fut rajtuk a játék (pl.30-40 FPS egy GTX 750-nél kb. 4X erõsebb videokártyán(GTX TITAN) azért elég botrányos).
AMD vonalon is van optimalizálatlanság ahogy olvastam.
A 3-4 éves videokártyák meg sokszor röhögve futtatják a játékot. :rolleyes: