Szakad a hó. :hogymi:
Printable View
Szakad a hó. :hogymi:
Ejha! :( Kipróbáltad legalább a hóból való ivóvíz elõállítását?
Itt éppen a szél tombol, ez sem jó :(
Hólevet nem ittunk, de tésztát fõztünk vele. Ehetõ volt, bár a fazék alján lévõ tészta volt egy kicsit sár ízû. :haha:
Átszûrted a vizet vizszûrõn vagy forralás után felhasználtátok?
Csak felforraltuk. "Finom" volt és tiszta. Föld azért volt az alján mert rosszul kapartam össze.
-
A mostani hó elolvadt mire felkeltem, úgy tûnik hogy semmi nem lesz/lett abból a 20 centis hóból amit beígértek a hírekben. :)
30 celsiust mondanak ide Del-Ontarioba 70%-os paratartalommal 40 celsiusos hoerzettel. Fasza lesz
Mázlista vagy szomszéd. :) Nálunk 20 fok sincs és esik az esõ.
Túlélõ! Elolvadt a hó ami a poszt elején esett? :D
Felénk, Koppány földjének egy részén, annyira nem esik hogy nagyon.....
Csapról öntözünk de, már csak 3 naponta vagy több.
Nincs így értelme a kertnek........ Anyáméknál tök pici a meggy, nálunk hangyafasznyi az eper is stb...
Zebrákat kellene nevelnem meg tevét, meg kaktuszt azok bírják.....
Egyszóval kurvára nem éri meg vele szórakozni!!! Az idén legalább is!! Szerintem jövõre is ez lesz!!
Szép kilátások.:mad:
..csak rosszabb lesz!Idézet:
Egyszóval kurvára nem éri meg vele szórakozni!!
Valamelyik nap linkeltem a Mennyi idõnk van?"topicba egy beszélgetést.
Ez van,lesz emberek!
Délrõl jönnek ide(illetve mennek északra)mert "a föld már nem táplál"....
Lassan ezt a kört is eléri a végzet(mi csináltuk)és drasztikus termés hozam és élelmiszer drágulás,hiány lesz!
Akinek van melója az meg tudja venni az import termékeket(ami ipari szinten,vegyszerekkel még rentábilis)és mint a történelemben oly sokszor az emberek a városokba vándorolnak valami megélhetést és ételt keresve.
A klíma menekültek és a helyiek folyamatos konfliktus helyzetbe kerülnek és ha ez még nem lenne elég a folyamatos hõség(ami számunkra szokatlan)mészárolja az embereket fizikailag és idegileg.
Lassan a szokásainkat is át kell alakítanunk(szieszta,szárazság tûrõ növények ,állatok,életmód),de ha sikerül is valamit kicsalni a földõl a vendég és helyi fosztogatók lelegelik.
Megvan ugye?!