Ezt én is hallottam, nem is igazán tudtam hová tenni a dolgot, hiszen jön a hideg, megfagyhat, ki a fene akar ilyen idõben inni belõle. Gondolod a betolakodóknak teszik fel? Esetleg a tranzitzónákban vagy máshol is? Van errõl infó?
Printable View
Így igaz! :-) :-) :-)
Csak éppen MOST szerelik fel.
Az én psziho agyacskám meg kombinál. És azt súgja: Orbánék a túlélésre készülnek. Ezzel pedig a városiak túlélési esélye NAGYBAN megnõ. Lesznek majd soroscskák, de lesz víz.
Amúgy ma van 9/11!
Emlékezzünk meg!
Emlékezzünk elbaszott házasságomra, ekkor nõsültem... :-)
A tûzcsapokban valamivel tovább lesz víz, mert a házakban lévõ csapok többsége magasabban van a tûzcsapok szintjénél.
Itthon is a kerti csapból(pont tûzcsap magasságban van) még tovább folyik a víz mint a kb. 1,5 m-el magasabban van lévõ konyhai csapból.
Ezzel a kerti csappal nyerek átlagosan 2-5 perc vízfolyást ilyen víznyomás csökkenõs esetekben.
Egyébként ha megsérülne a házakban a vízvezeték akkor a házat leszakaszolják, elzárják a fagycsapot/fõcsapot és akkor a tûzcsapban még mindig lesz víz.
Eddig Budapesten kevés nyilvános kút volt, amit személyesen is megtapasztaltam.
Ezért szerintem is ésszerû döntés ezeknek a számát költséghatékonyan növelni.
Nem is rossz ötlet,meg is csinálom,mert olcsó és nem ráz!
A fürdõkád alá-köré betekerek 1 colos slagot amannyi befér,a szolgáltatás felé egy visszacsapó szeleppel,hogy ne folyjon vissza,a másik oldal mehet a csaptelepre.Nem tudom,de egy 30 méter biztos elfér szépen betekerve,az elõlap meg takarja ,nem csúnya.Folyamatosan friss marad a víz az átfolyás miatt.
Sok helyen a hûtõvíz hálózat egyedi volt. Most már nem tudom...
- A fosztogatás, ha azt veszi - vagy azt akarja elvenni - valaki ami nem az övé.
- Megvalósulásnak tekinthetõ, ha már csak elkezdte!
- Lényegtelen, hogy mi vagy ki ellen jött. Nem látható a végleges szándék, így lehet a legrosszabbat feltételezni!
- Miért mi megérdemeljük tõle, hogy esetleg megöljön minket ? (és itt jön be valósan az öregek megölése és mindenki más megtámadotté...)
Egy szónak is a vége:
Ha valaki fosztani, rabolni, gyilkolni megy, számítson, hogy otthagyja a fogát.
Hétköznapi kultúrnyelven: Ha valaki kurvának áll ne csodálkozzon, ha megdugják!
Texas: Ha éjjel bemész egy farmra, 2 dolog biztosan történik:
Belelépsz tehénszarba és rád-lõnek..