-
Itt a terv: 26.-án fog megszûnni ez a domain és tárhely. Addig össze kéne jöjjön minél több adomány, az új tárhelyre és domain-re. Nézegettem már szolgáltatókat, a $120 az reális lehet majd, fõleg ha jön a fekete péntek/cyber week és esetleg az még egy picit visszább veszi az árakat.
Amikor látom a leárazásokat, elõfizetek mindenre, addig persze elõtte le kell majd szedtem az SQL adatbázist meg mindent, az új feltelepítéséhez/visszaállításához. Ha minden jól megy akkor az átállást/telepítéseket meg tudom oldani 1 nap alatt. Általában annyi elég szokott lenni neki, ha nincs semmilyen komplikáció a szerverrel.
Lehetõleg amerikai szervert keresek majd, hogy ne kelljen ezzel a felugró ablakos ökörséggel szenvedni.
Kb. ennyi. Majd folyamatosan írom ha van elõrelépés. :)
-
Több adomány nem jött az új tárhelyre és domainre, de muszáj intézni, úgyhogy ma leszedem az adatbázist meg mindent. Aztán napokra rá majd indul az új helyen. (Legalábbis ez a terv.)
Addig ott a Discord, a FB oldal, és a blogom, ha valaki esetleg el akarna érni.
-
Ok, működik az új fórum, igaz napokon át dolgoznom kellett rajta. Az ára is elég borsos volt. $150. Az adományokat aki tud és szeretne az küldhet. Az új domain indulásakor reklámot sem tudok rá tenni hónapokig, szóval az sem hozza a havi fél, esetleg 1 dollárt.
Sok probléma volt, az egyik az adatbázis, külön kellett kérni a céget hogy rakják fel, mert 256MB volt a limit, az adatbázis meg 850+ . Aztán nem ment a fórum, újra kellett pakolni, de FTP-vel. Aztán PHP átállítgatás, karakterkészlettel szenvedés, banner-kép linkjét megtalálni. Aztán nem mentek a topicok, ott rá kellett jönnöm hogy azért mert a lájkolós rendszer bekavart és azt le kellett kapcsolni. Most egyelőre minden működik, legalábbis úgy tűnik. Ha láttok valami problémát, szóljatok.
Majd szétküldöm a hírlevelet is az indulásról.
-
Köszönjük a sok munkádat amit beleölsz.
-
Na ja, kicsit megszenvedem vele. :)
A tetszikelés (még?) nem működik, mert muszáj volt lekapcsolnom. A topicok nem nyíltak meg miatta az új tárhelyen. Esetleg majd valamikor újra bepöccintem, de ahhoz bele kell nyúlni a PHP kódokba, szóval most egyelőre örülök hogy a fórum alap része megy.
-
-
-
-
Köszönet! Tegnap láttam meg a blogodon, hogy mi az új cím. Már attól féltem, eltűnt ez a fórum...
-
Á, ha tőlem függ akkor sokáig marad még. Egyre több a cenzúra mindenhol, itt legalább átlag dolgoknál nem kell attól félni hogy eltűnnek a beszélgetések. :) Már csak ezért is érdemes életben tartani a fórumot.