Fényképet készítesz róla? :)
Printable View
Fényképet készítesz róla? :)
Ezen a webcímen van róla leírás és több fénykép. http://military-shop.hu/shop/index.p...product_id=284
Igaz nem sokat lehet rajta látni. Hétvégén ha eltudom koldulni a kisfiamtól a gépem akkor kitömve lefényképezem.:thumbup
Ha nem sikerült feltölteni a képeket,akkor az az angol nyelv nem tudása miatt van.
Ahol sárga csíkot látsz a ,ott zseb van.Hasonló elrendezése volt a gyerekkori csõvázas hátizsákomnak. Hogy mekkora zseb van a tetején azt a két 1.5 literes nestli-s
üveg mutatja. Az alján van a hálózsák tartó/zseb/,amit össze lehet nyitni felsõ résszel. A zsákot 4 nyári hálózsákkal töltöttem ki .A kardnak a hüvelye 75 cm hosszú/össz=101cm/.Az oldal zsebben 2l gyömbéres üveg van. Nem mai zsák de nagyon jó állapotú.
Ha még él a felajánlás és tartasz annyira megbízható személynek, hogy kölcsönadod, akkor pár napra elkérném a zsákodat. Végleg megadta magát a mindennapos zsákom és idõszerû lett egy új beszerzése. A beruházás elõtt lepróbálnám a mennyire fér el benne a napi cuccom.
12:00 ra ott vagyok, ráér hétfõ kedden nem vagyok csak szerdán
Végigmentem a topicon több kérdés is felmerült.Városi mindennapos cirkálásra keresek egy 1-3 napos hátizsákot. Nézegettem amiket ide belinkelgettetek.
akinek 72 órása van pl 5.55 vagy maxpedition falcon II vagy ez US Military Utility Tactical Survival Hunting Hiking Camping Gear Backpack.
Ezekre pl felszerelhetõ a hálózsák? Tehát teljes értékû BOBá alakítható ha gáz van? Nekem is van egy nagy de a városi mindennaposhoz egy csajon ezek azért furán néznek ki a sok csíptetõ miatt. Bár az nem izgat más mit gondol az jobban hogy leszedik rólam.
Pl a Falcon aki tudja mi van a hátadon simán tudja hogy 50kval flangálsz és leveszik. Ok rögtön lehet gyakorolni a futást, de ez este nem szerencsés. Plusz nekem a Falcon picinek tûnik beltartalmilag. Akinek van ilyen tapasztalat? Így ránézésre egy palack víz és egy vastagabb pulcsi meg egy két cuccon kívül nem sok fér bele Akinek van megtévesztõ a kép vagy jól pakolható?
Ahogy végigolvastam mindenkinek megvan már a szívszerelme hátizsák ügyben, úgyhogy tudnátok tanácsot adni? kb 50 cmnél magasabbat nem szeretnék, mert pici vagyok :) Ami szempont hogy jól bírja a strapát mert nagybevásárlásilag is szeretném tesztelni.Tudom szentségtörés de súlyilag nálam az a vízválasztó ha rendszeresen a 20 kilo hordását kibírja akkor nem lehet vele nagy gáz. Feketét szeretnék ha ez számít. Úgyhogy akinek van ilyenben asszonyrészrõl tapasztalata megköszönném ha segítene :)
AKi ilyet vett:
http://www.ebay.com/itm/Hot-Molle-3-...item2eca6d9e49
Az oldalsó és alsó rész leszerelhetõ róla vagy fix?