Ok. :)
Printable View
Ok. :)
Áhh, most látom hogy nem is az AMC-n, hanem a FOX-on megy nálunk a WD :(.
Ez az epizód se volt rossz és beigazolódott Eugene-ról amit megjósoltam. :D
Spoiler:
Azt mondjuk nem tudnám megtippelni hogy mi fog történni. A vörös hajúnak így nem tudom mi maradt, mert eddig csak az vitte elõre hogy segítsen a "tudósnak", de így most mit csináljon? Nem úgy néz ki mint aki vissza akarna vonulni egy biztonságos helyre hogy ott éldegéljen. A többiekbõl simán kinézem, de belõle nem.
Illetve mi lesz Eugene-el? Ezután hogy bíznak majd benne? Befogadják, vagy elküldik? Mindenkit becsapott, meghaltak miatta mások és akik nem, azoknak az életét is veszélybe sodorta.
Ti mit csinálnátok vele?
http://www.bromygod.com/wp-content/u...1-11102014.jpg
Nekem az elejétõl fogva egy okosabb könyvmolynak tûnt Eugene.
Valószínûleg a csapatban marad még egy darabig és próbál önállósulni, beilleszkedni és nem másokra utalva élni.
Személy szerint megmondanám neki, hogy ez volt az elsõ, egyben az utolsó próbálkozása és ha ezután nagy galibát okoz, akkor röpül a csapatból(akár szó szerint is).
Megnéztem a vasárnapi részt. Nem hittem volna hogy a Beth vonal ennyire elnyúlik. Én arra számítottam hogy az emberevõ kannibálokkal fognak csatát vívni a fél -vagy az egész- évadon keresztül. Azért lepett meg hogy rögtön lenyomták õket vagy 2 rész alatt.
Rick az elsõ évadban a kórház elõtt.
http://i1012.photobucket.com/albums/...201-000041.jpg
Néztem a FB-ot, jól lespoilerezte a hivatalos Walking Dead oldal a mostani részt. :(
Egy kérdés: ha ott a rendõr mellénye, miért nem veszik el? Vagy miért nem veszik el mindegyiktõl? Bementek oda, ahol 8 pisztolyt szegeztek rájuk, besétáltak oda mellény nélkül, pedig lehetett volna 3 mellényük.
De megkereshették volna azt a sok katonát is, és levehették volna az õ mellényüket. (Emlékeztek, hogy az elsõ évadban ugyanott volt egy tank, benne több katonával? Volt sisakuk, mellényük is. Már rájöhettek volna, hogy nem csak a kóricálók jelentenek veszélyt, hanem a különbözõ csoportok is, õrültek, kisdiktátorok, emberevõk, fosztogató bandák.
Spoiler!!!
Basszameg hát nem kiirták a kedvenc szereplömet??? :*( Na ez durva volt. Nyirták volna ki a shasat vagy carolt.
Amugy titeket nem idegesit ez az odegesitöen szájbarágos drámázás? A papnak a nyavajgása shasa nyavajgása a nagy néger nyavajgása stb. Senkit nem érdekelnek szerintem. Anyira jellemtelen szereplök. Szerintem senkit nem érdekelne a haláluk. Erre kinyirják Bethet az egyik leg szimpatikusabb szereplöt.
Észrevettéreka vágási hibákat? Szerintem pár jelenetet kihagytak.
Ricktöl elég durva volt hogy lelötte. Mondjuk végre eljutottak arra a pontra hogy nem drámáznak fél napot valakinek a halálán.
A pap engem is idegesít. Minek ment oda ahhoz az iskolához? Mit akart tudni? Érdemes volt kockáztatni érte 3 másik ember életét?
Én még mindig T-Dog-ot gyászolom. :cry:Idézet:
Erre kinyirják Bethet az egyik leg szimpatikusabb szereplöt.
:haha:
Walking Dead - Daryl interjú
http://index.hu/kultur/media/2014/12...s_deli_suttyo/