Praktikusan mikor válik le?mert egy éve van a lábamon és nem tûnik úgy hogy válni akarna...
Printable View
Gyártó és széria függõ, általában 6 hónap és 1 év között az olcsóbbak de ez használat függõ is, sok elázás-kiszáradás sietteti a folyamatot.
Csináltam olívaolajból, méhviaszból meg gyógynövényekbõl krémet, nyilván sebekre és száraz bõrre, de a bakancsra is kiváló... Az utóbbi pár alkalommal azzal kentem le.
Ha beleavasodik mindenféle zsír az nem tesz túl jót a bõrnek szerintem, fõleg ha nem tiszta van benne só vagy egyéb vegyi anyag. Valami minõségi dolog kell pl. borzzsírt használnak vadászok és az jó. Rossmanból vagy más boltból nem vennék bõrápolót.
Rendben és ez a teszt mit mutat meg?
Fekete surranó. Két csattos, hagyományos M65 minta. 13 éve hordom, általában munkába. Ott rugdosósom benne, meg lépcsõt járok. De hordtam motorozni, túrázni, diszkóba maszekolni, ahol szintén találkozott néhány foggal. Néha tiszta vízzel lemostam, és ha félévente egyszer úgy tartotta kedvem bekentem Kiwivel. Olyankor olyan, mint az új. És van belõle három. Amíg élek, kitart. Ja! Kipróbáltunk egy régit, NEM golyóálló.!
A bakim használatijában az áll, hogy kenjem be lanolinnal.
Valakinek tapasztalata? Honnan szerezzek? Bio boltban elég drága.
Vagy rugdaljak seggbe pár birkát? :)