Az N betûs szót ne írj ide még kihagyott betûvel sem.
Addig vannak az emberek az utcán amíg uszítják õket, illetve amíg a Demokraták hagyják és akarják hogy utcán legyenek. És persze amíg a másik oldal nem unja meg és nem megy velük szembe. 2017-ben is akkor húztak haza, amikor a konzervatív fiatalabb huszon-harmincas korosztály is kiment az utcára és párszor elverték a feketeruhásokat mint a rongyot. (Önvédelembõl, VISSZAtámadva.) Utána valahogy nagyon hirtelen megszûntek a balhézások és eltûntek, egészen most május végéig.
Nem a feketékrõl van szó, mert a fehérek szélsõbal csinálja már a legnagyobb balhékat, nem a feketék. A feketék inkább dühösek amiért az egész BLM belefordul egy ilyen Marxista dologba amit a Demokrata párt és az egyéb fehér szélbal csoportok irányítanak.
Nem a BLM-rõl szól a téma, hanem arról hogy XY csoportok itt-ott BLM pólóval molotovokkal dobálják a szövetségi épületeket. Nem mintha a szövetségieknek bármi köze lenne a városi és az állami rendõrségek túlkapásaihoz.
A múltkor magamon vettem észre, hogy elfelejtettem George Floyd nevét. Nem azért mert szenilis lennék, hanem azért mert alig beszélnek már róla és ezért kiment a fejembõl. Nem õ a lényeg, nem is az a 9 fegyvertelen fekete akiket tavaly öltek meg a rendõrök.
De én abban sem hiszek hogy a BLM az elején jószándékkal indult, mert akkor az összes fekete élete számítana nekik, és a nagy tüntetéseket az ártatlan, nem bûnözõ feketék megölése után rendezték volna, de valahogy azokat hiába ölik meg néha rendõrök is, értük valahogy nem sikerül a BLM-nek felvonulnia. Talán az egyetlen kivétel az a nõ, akire rátörték az ajtót a múltkorában. Érte volt néhány tüntetés (persze korán sem annyi mint Floydért, holott a nõ megölését a konzervatívok is teljesen elítélik és nem vitatják hogy a nõ ártatlan volt minden szempontból).