-
Kérdezem a fiamat mi volt az oviban? Mondja, hogy a Milán már megint ellökte. S kérdezem ilyenkor mit csinál az óvó néni?-Beszélget. No komment. Most menjek be és fszoljak a Milán gyerek szüleivel akik még a közös programokba sem hajlandók pénzt adni? Ingyen élnek. Nem tudom hogy ezért irigykednem kellene vagy leköpni őket. Beszéljek az óvó nénivel aki ugyanúgy lefogja szrni az egészet? A fiam meg emiatt utál oviba járni. Ez pedig "csak" egy óvoda. Mi lesz az iskolában? Nem hiszek az oktatási rendszerben.
-
Mi ezt úgy oldottuk meg, hogy engedélyt adtam a gyereknek hogy verje el "Milánkát" ha baszogatja. Aggódott a fiam, hogy mit fog szólni az óvónéni, de azt mondtam, hogy ezt bízza rám, majd én beszélek vele. Meg is oldódott a dolog.
-
Sajnos ezen túl vagyunk, párszor felhatalmaztam...nem meri szerintem.
-
Az a gond hogy a Milánka rendszerint vagy nagyobb, vagy annyira erőszakos hogy teljesen nem normális vagy esetleg úgy erős hogy néhány másik Milánka is mögötte áll. Emiatt a védekezés nem egyszerű.
Ha még nem nagy a baj, akkor lehet lépni a lazább megoldásokat:
https://www.youtube.com/watch?v=Hw9l0NTxk00
-
Jé, kiderült hogy az iskolának szóltak, többször is, azok meg nem csináltak semmit. Letagadnak mindent helyette, mellébeszél az iskola vezetése. A tanárok is tudtak róla, őket se érdekelte. "gyűjtést szervezett az iskola", amiből egy büdös vasat sem látott a kislány és a családja.
https://www.youtube.com/watch?v=hSgQfDfGxBY
-
"Ötöst ígért a tornatanár a diákoknak Mezőcsáton azért, hogy megverjék az egyik fiút, amit aztán a pedagógus nevetve nézett végig. A szülők feljelentést tettek, a tankerület belső vizsgálatot indított.
Beismerte a tettét az a mezőcsáti tornatanár, aki egy 12 éves fiúra uszította a többi diákot, mondván, aki megüti, ötöst kap. A lehetőséggel húsz gyerek élt, ütötték, rúgták a fiút, amit a tanár nevetve nézett végig. Erről a fiú maga beszélt az RTL Híradónak.
Elmondása szerint a háta mögött lévő gyerek meghúzta a haját, és beleverte a fejét a földbe. Ezt követően indult meg felé a többi tanuló, aki rugdosni, ütni kezdte. A tanár ezt végignézte úgy, hogy nevetett – tette hozzá.
A fiú azt mondta, nem tudja, miért uszította rá a gyerekeket, hiszen csak annyit kérdezett előtte, hogy mi lesz informatikából a házi feladat. A nyakán lévő sérülés napokkal a történtek után is látszik, saját elmondása szerint még mindig fáj a nyaka és a háta.
A verés hétfőn történt, de a fiú csak kedden szólt róla a szüleinek, így az érintetteket csupán szerdán szembesítették az iskolában. A tanár beismerte a tettét, a szülők pedig feljelentést tettek. A fiú apja szerint a tanár később felkereste őket, hogy vonják vissza a feljelentést, és intézzék el máshogy az ügyet.
Az apa viszont azt mondta, nem vonják vissza a feljelentést, mert elmondása szerint neki az a fontos, hogy más pedagógus is tanuljon ebből az esetből. A híradó megkeresésére a Mezőkövesdi Tankerületi Központ azt írta, elítélik az erőszak minden formáját, és az intézményben belső vizsgálatot tartottak. Hozzátették, hogy a tankerület mint munkáltató megtette a szükséges intézkedéseket. A Híradó információi szerint a tanár szerda óta nem tartotta meg az óráit az iskolában."
https://rtl.hu/hirado/2023/01/28/mez...rnatanar-veres
És akkor mondják hogy "de az előzmény". Az előzmény? Őszintén? Nem tud érdekelni. :hogymi:
A tanár örüljön ha megússza egy kirúgással, mert ha a hatóságok is elmeszelik akkor nagyon megüti majd a bokáját.
-
Lenne egy tippem hogy miért nem lett ebből világ-, de legalábbis országos felháborodás...
Videó (brutális):
https://twitter.com/hodgetwins/statu...36215655661572
De inkább nem mondom ki.
Vajon a kislány és a szülei ezek után mit fognak gondolni és hogy fognak érezni?
Azt mondják hog ő is megütött valakit, DE az nem tűnik erős ütésnek, amit kapott érte az nem semmilyen formában nem összehasonlítható és ez már inkább volt gyilkossági kísérlet mint egy sima kis verés, hiszen a fejét ütötték ököllel, illetve hogy az előtt mi történt az meg nem is látható.
-
1 Csatolmány(ok)
-
Ez egyértelműen hírhamisítás. :hogymi:
-