Az viszont baj ha kifizettél egy csomó mindent és végül nem sikerül bepöccinteni. Valami PC shop van a közeledben ahol rá tudnának nézni valami ésszerű összegért? Még az lehet egy megoldás.
Printable View
A proci meg a két ram kb ötezer forint volt. Ennyiért rá se néznek semmilyen pc szervízben.
Biztos, hogy a gépben lévő BIOS verzió támogatja azt procit? Frissítetted? Tuti, hogy működőképes a proci? Egyáltalán nem pittyegett a gép?
Ha látod a Windows logót, akkor megy az USB-bootolás. Elképzelhető, hogy az USB-s eszköznek van baja, hibásan lett kiírva a telepítő, stb. Ha az integrált grafikus vezérlő kiégett volna, akkor nem láttad volna a win logót :) Tutira jó a belerakott RAM?
A BIOS frissítésre én is gondoltam, bár nem találtam hirtelen ehhez leírást, se BIOS frissítést. De még gépi kód sem jelenik meg vagy error, a speaker nem pittyeg nem is tudom van e benne. Elindul a hűtő , és leáll. Közben sötétség. Az eredeti 512 RAM-al is ugyanaz a hiba lefutása, memóriára ezért nem gondolnék.
Van benne speaker :) Tovább jut az eredeti procival?
A BIOS-ig eljutok, de a bootoláskor már befagy a kép. Amíg volt rajta op, azt gondoltam, hogy az a hibás. Újraraktam, akkor is fagyott. Akkor tettem bele másik hdd-t azzal is. Az alaphoz meg a procihoz nem nyúltam még, de ennyi erővel vehetnék új gépet is.
Próbáltál memtest86-ot futtatni rajta?
Még nem, csak a hdd-t.
Tudnátok nekem segíteni ebben? Postal Brain Damaged minimum követelménye:
CPU: Intel i5 4th gen or equivalent.
RAM: 4 GB.
VIDEO CARD: NVIDIA GeForce GTX 780M or equivalent.
DEDICATED VIDEO RAM: 4096 MB.
PIXEL SHADER: 5.0.
VERTEX SHADER: 5.0.
FREE DISK SPACE: 4 GB.
Ez a minimum, sajnos ajánlott konfigurációt nem adtak meg. Aki jobban ért hozzá, szerintetek ha ez a minimum, kb. milyen konfig lenne az ideális?
Az én gépem:
Processzor: AMD A8 Pro-7600B 3,7 GHz
Videokártya: AMD Radeon R7 200 Series (2 GB)
Memória: 8 GB DD3-1600 DD3 SDRAM
Ezt mivel lenne érdemes fejleszteni, hogy kijöjjön egy erős ideális konfig a játékhoz? Videokártya 4 GB VRAM jó lenne.
Miután megvettem az új memóriát voltak leállások, kiírta néha hogy "out of memory". Nem sűrűn, de előfordult. Pár hete lefuttattam egy MEM-tesztet, eltartott egy ideig. Megvizsgálta rendesen, kiírta hogy tökéletesen működik. Hát, azóta valóban jó, nincs hibakód Netezés közben. :-) Nem tudom a MEM-teszt hogy működik, lehet hogy mindent letöröl belőle és "kitakarítja" az ellenőrzéshez? Úgy tűnik hogy megoldotta a problémát, ez a lényeg.