nem találtam "sport"-topicot, ezért ideírom a kérdésemet:
ha az olimpián nem indulhatnak profi boxolók, akkor miért indulhatnak profi focisták, úszók, stb.
mi számít profinak?
Printable View
nem találtam "sport"-topicot, ezért ideírom a kérdésemet:
ha az olimpián nem indulhatnak profi boxolók, akkor miért indulhatnak profi focisták, úszók, stb.
mi számít profinak?
Én azt se tudtam hogy nem indulhatnak. Ha így van, akkor én is szeretném tudni hogy miért van ez.
Elég fura hónap lesz a Szeptember számmisztikailag, bármi megtörténhet, változtatásra kényszerítõ események jöhetnek mind globálisan mind a magánéletben!
991
992
...
999 ez brutális már már világmegmentésre sarkalló szám (A világnak szüksége van az élettervünkre), 9, 18, 27.-én
A természet folytatja megtisztító tombolását!
Támad a Mars is, az emberek megbolondulnak, eddig is így volt mostanában, akkor mi jöhet még?
Ezt nem értem. Milyen számok? Kabbala? Vagy micsodák? :)
Egyrészt számmisztika.
A számok nem csak egyszerûen számok, hanem hatással vannak a világra, az emberekre. Az hogy mikor születtél pl. az is elárul rólad pár dolgot.
Én nem értek a számmisztikához, de azt tudom hogy az együttállások mindig jelentõséggel bírnak.
A dátum:
(2016.09.09.)
2+0+1+6=9
09=9
09=9
(2016.09.18.)
2+0+1+6=9
0+9=9
1+8=9
Ráadásul a következõ napon, 19-én lesz a születésnapom. :rolleyes:
(2016.09.27.)
2+0+1+6=9
0+9=9
2+7=9
A 999 egy fordulópontot is jelent. Ilyenkor érdemes valami merõben újat elkezdeni. Ehhez a Mars közelsége is hozzájárul. Ami legbelül van az felszínre fog törni.
Akit nem izgat az asztrológia vagy a számmisztika, az úgyis tovább lapoz.
2016 09 03 12 03 03 ez az én nagy számom!
A dátum óra perc másodperc!!!
De sajnos átaludtam :( negyed 1 kor ébredtem fel.
Ilyenkor mi a teendõ?
Várom már hogy vége legyen a szavazósdinak. Akkor majd lenyugodnak egy kicsit a kedélyek. Most nagyon marják egymást az emberek miatta. Még 6 nap.
Ott nálad az USA-ban meg Clintonné-Trump verseny(szavazósdi) van. Az nem izgat jobban? Inkább az itthoni?
Az is izgat, arról is szoktam beszélgetni/vitatkozni Youtubeon meg FB-on is. Az otthoni is fontos, otthon a család, a barátok, mindenki. Rokonoknál több baba, anyám meg most egyedül maradt, hogy meghalt a férje. A közbiztonság, meg a többi. :(
És ehhez kapcsolódóan már szerintem linkeltem is ezt a kis videót ami világosan leírja a problémát.
http://www.youtube.com/watch?v=W0cqu4AuRMg
Ez a számmisztika dolog ez kb a horoszkóppal egy szintû dolog, amikor az önbizalomhiányt Átlag Jolánka azzal akarja randi elõtt kipótolni, hogy megnézi a semmitmondó horoszkóprizsákat.
Ellenben igazat adok Tulelo-nek. Én is várom már hogy elmúljon ez a semmitmondó népsavazás, aminek tényleg annyi értelme van mint egy savköpõ menyétnek (olyanról szavazni amit már márciusban aláírt miniszterelnökünk az kb olyan, mint imádkozni a szüzességért dugás után).
Viszont eltereli a figyelmet a FONTOS dolgokról:
- Andy Vajna kaszinóbiznisze miatt lehetett sürgõs a keddi törvénymódosítás
- Újra az olimpiai pályázatról tárgyal a Fõvárosi Közgyûlés (BDW Görögök is az olimpiájukra felvett hitelek miatt csõdöltek be)
- Az iskolákban gyakorlatilag szétverték a természettudományos oktatást (földrajz, biológia, kémia, fizika, matek)
- Magyarország kiábrándító bizonyítványt kapott - padlón a versenyképesség (BULGÁRIA is beelõzött minket)
- Mondjuk ezek 80% körüli adó mellett nem is meglepõek.
- Elõzetes letartóztatásba helyezték Kisléta polgármesterét, korrupcióval gyanúsítják.
satöbbi és ez csak 2 perces guglizás eredménye.
Már csak 5 napig terel bármit. Mindjárt vége van. Szerencsére.
http://m.blog.hu/ke/kettosmerce/imag...1320469840.jpg
"Üzenjünk Brüsszelnek, hogy õk is megértsék!
NINCS PAPÍR AZ ISKOLAI WC-BEN", de a nyomtatóban akadt még pár ívvel, amibõl 25 db-ot fel is használtak ahogy látom.
Egyébként igaz, akármennyire is akarok nevetni rajta.
Jó, de az üzenetre mi lesz a válasz? Brüsszel WC papírt segélyt küld Magyarországnak? :D
Nem tudom, de ha a valamit meg kell oldani azt megoldják, lásd: Kuvait. kb 3 nap és rend volt. A világban nincsen megoldandó feladat, minden megy a maga rendje és módján ahogy kell, ahogy tervezték. Nem is értem mit kell ezekrõl beszélni. Ezeket csak megélni, túlélni és viselni kell, ha lehet élvezni, ha nem akkor végigkínlódni.
Na, vége, 24 milliárdba került, de túléltük.
Szeritnetek mi lesz a következõ hónapok tematizációja? EU-Brexit? Soros? Cigánykérdés? Marad a migáncsdémon? Esetleg valami teljesen új ellenségképet dobnak be?
Én tippem: Város-Vidék ellentétre gyúrnak rá a "libsihazaáruló" címszóval (2farkúpárt alapokon)
Azért így kérdezem, mert az ellenzék totál elvesztette a kezdeményezõképességét, kb 3 éve nem tudnak tematizálni, spontán témák meg igen ritkán vannak, kb a vörösiszap és fukusima volt utoljára közbeszédet tematizáló spontán topic itthon.
Azért ha már erre ment az adóm, had nevessek rajta egyet:
http://66.media.tumblr.com/94fc4a2d8...goyio7_500.gif
Semmi, talán beleírják a betelepítés elleni dolgot az alkotmányba. De hogy azt hogy és mikor, meg mennyire tartják be, azt tényleg nem lehet tudni.
De irritáló, hogy a KaliberMagazin Facebook oldalán ok nélkül törölgetik a hozzászólásokat. :rolleyes:
Valaki mondott valamit, íródott rá 3 másik hozzászólás, kezdett volna valami kis baráti beszélgetés lenni belõle, erre törölték az egészet. Miért? Mi volt az indok? Senki nem mondott semmi rosszat, a bejegyzésrõl beszéltünk, tehát még csak nem is volt Offolás. De már meg se kérdezem, mert a múltkor is volt ilyen, és akkor se kaptam értékelhetõ magyarázatot a cenzúrára. :hogymi:
Ebbe mi a meglepõ!
Ami nem az õ érdekük az törlõdik.Kéken is ez van. Aki elég régóta olvassa az tudja.
Késportálon is megy ez a játék néha !Ha nem jót szólsz, törlik.
A kékre sose jutottam be, beregisztráltam, sose engedtek be. Kértem hogy nézzenek utána, de sose történt semmi, választ se kaptam. Nem tudom miért, lehet hogy aki külföldön van azt nem engedik be? Vagy automatikusan blokkolva van minden külföldi? Nem tudom de azért magyarázatot adhattak volna, mert igazából szerintem az M4 és az AR15 különbségeirõl beszélgetni egy AR15-ös bejegyzés alatt nem hiszem hogy problémás lenne. Ha eldurvult volna a vita, vagy akármi, akkor megérteném. A késportált nem ismerem, de akkor szerintem kerülni fogom. :haha:
Jelenlegi Aktív TagokJelenlegi Aktív Tagok
Jelenleg 107 felhasználó van jelen. 10 tag és 97 vendég
Legtöbb felhasználó 4,576, 11-27-2015 mikor 03:34 PM.
‎Laci, ‎apii, ‎GaborV, ‎gyûjtögetõ, ‎HatiDani, ‎raktaros, ‎shadow177, ‎szöged, ‎Tulelo, ‎WestBam
Hogy is van ez ? 97 vendég egyszerre ? Vagy ezek robotok ?
Robotok. Próbálnak bejutni, de nem tudnak. Meg néhányan akik idetévednek és a nyitott részt olvasgatják. :)
..bár Ez a fórum sem mindig fenékig tejfel..de ami az egyéb népszerû és nem népszerû portálokon zajlik az szánalmas és elkeserítõ.
Ahhoz képest ITT csupa Úriember firkál!:thumbup
Azt nem tudom, de elég durva veszekedések vannak FB csoportokban. :)
Face-en van egy juh és kecsketartó csoport. Beregeltem, mert hirdettem egy pár kecskémet. Egy srác posztolt egy képet, amin az volt látható, hogy a birkájának kopasz a nyaka egy foltban. Kérdezte, hogy mitõl lehet. Én meg vigyorgó jellel odaírtam, hogy a fidesz tehet róla. (Poénnak szántam) Erre lesavaztak, hogy én ne politizáljak és a birkás figura törölte a hozzászólásom.
Szerintem túlreagálta a tag. Sok ilyen van face-en!
Üdv ismét itt!
Van arra valami ésszerû magyarázat, hogy a WC keféket miért gyártják fehér színben? :confused:
Így jelzi, ha nem takarítod rendszeresen :haha:
1 kis folt mindig marad rajta, bármennyi idõt eltölthetek a takarítással. Nem lenne egyszerûbb barnában gyártani a végét? :haha:
Klóros vízben kell tartani. fehér mint a hó. A klór izék megeszik a kaki izéket. (remélem kémikus nincs köztünk) :D
Az ikeában van fekete kefe.
" Megmutatom neked a nagy kéjnõ ítéletét, aki a nagy vizek fölött ül. Vele bujálkodtak a föld királyai. Zebedeus jön a szolgájával és azt fogják majd rebesgetni, hogy eltûntek a dolgok. És hatalmas zûrzavar lesz, hogy hol vannak valójában a dolgok, és senki nem fogja tudni, hová lettek azok a kis bigyók, meg az a fura kis izé... raf... raffiakötõ állvány, amihez hozzá voltak erõsítve, és akkor majd a barát elveszíti a barátja kalapácsát és a fiatal nem fogja tudni, hogy hol vannak... már azok a dolgok, amiket apáik birtokoltak, mert apáik csak elõzõ este rakták oda este nyolc körül." :D (Brian élete)
Arra gondoltam hogy talán túl sok hírt teszek ki a fórumra, de aztán meg arra gondoltam hogy a hírek nagy része a magyar sajtóig és médiáig el se ér, és többnyire azokról szoktam írni. A pár nappal ezelõtti tüntetésrõl sehol nem látok semmit. Országos hír volt, hatalmas botrány. Magyar sajtóban semmi. Vagy mikor a 4 idióta emberrabolt és megkínozott valakit. Nálunk 2 héten át téma volt, magyar sajtóban nem jelent meg. Foglalkoztatnak a dolgok, de nem lehet magyarul megtárgyalni sehol máshol, mert máshol nem is jelenik meg. :hogymi:
Nemnem, nagyon örülök neki, hogy megosztod ezeket a híreket, mert ugyan távol van, de minket is nagyban érint. A magyar médiát meg hagyjuk, leginkább a szenzációhajhászásra és a sárdobálásra gyúr, a hírek másodlagosak és jól mûködik a cenzúra is. A magam nevében köszönöm a fáradozást, nagy meló lehet :thumbup :admire:
Tedd csak ki a már kiválogatott híreket!
Legalább nem nekünk kell átbogarászni egy kontinensnyi híranyagot! :)
Miért kérdés, hogy ilyeneket ki tegyél-e? Természetesen.
Mondjuk itthon ami van sajtó enyhén szólva is irányított. Talán idén, de lehet még tavaly láttam egy rtl vagy tv2 híradót. Nem is csodálom, hogy a három mûszakos szalag melletti dolgozók akik hazaérve ezt bámulják azok "zombivá" válnak. Semmi inger nap közben, aztán megkapják a propagandát és a gyilkolt, meghalt, felgyulladt, katasztrófa történt, és boldog a kis életével, hogy nála ez nem történt meg. Aham. Nem hiányzik. Én a híradós klippeket meg sem szoktam nézni amiket beteszel a bûnözés topikba. Van itt annyi minden, de csak töredékét mutatják annak is.
Egy vélemény.
Múltba révedõ nosztalgia, avagy "bezzeg az én idõmben, minden jobb volt"
http://makesensenot.blogspot.com/201...gy-bezzeg.html
:hogymi: