a bort eloszor varrni akartam de nem volt konnyu. ezert ragasztottam ami gyors es egyszeru volt. ehhez gorilla ragasztot hasznaltam, nagyon jo ragaszto!
http://www.ebay.co.uk/itm/GORILLA-GL...t28d3_53kmWJ9A
Printable View
a bort eloszor varrni akartam de nem volt konnyu. ezert ragasztottam ami gyors es egyszeru volt. ehhez gorilla ragasztot hasznaltam, nagyon jo ragaszto!
http://www.ebay.co.uk/itm/GORILLA-GL...t28d3_53kmWJ9A
DIY - Varrókészlet
Diavetítõ fóliából és egy cukorkás dobozból csináltam tartót a varrókészletemnek. Pontosan kimértem minek mekkora hely kell így semmi nem mozog benne. A jól kell kiszerkeszteni hogy a pakkok közötti fal duplán hajtogatva pont megfelelõ magas legyen. A középsõ pakkoknak csináltam oldalfalat amit visszahajtottam az egyik falba egy kis füllel, hogy stabil legyen (a 2. képen jól látszik).
A kész készlet tartalma:
- 1 spurni fogselyem (jó varrni is)
- 1 körömcsipesz
- 2 tekercs drót (2x félméter)
- 3 befõttesgumi
- centi
- 1 katonpapírra feltekerve 5m damil (csapdához és varrásra is jó)
- 2 cérna (egyiket majd erõs bõrvarrócérnára akarom cserélni)
- 4 különbözõ méretû biztostû
- 5 tû (2 varrótû, 1 tompatû (javításhoz), 1 bõrvarrótû, 1 gombostû)
- pár gomb
- 2 kulcskarika
- tûbefûzõ
- mûanyag fogvájó
Mint látszik nem csak varrásra való, hanem sok apró holmit tartok benne aminek nem találtam jobb helyet.
Csatolmány 7695
Néhány mûszakirajz Oroszországból szeretettel...
Csatolmány 7945Csatolmány 7946Csatolmány 7947Csatolmány 7948Csatolmány 7949
ezeket farigcsáltam:
szepek lettek nagyon, az a sotetebb szinu a bal szelen be lett festve vagy olajozva valamivel?
ilyen nagy merokanalakat meg nem csinaltam de most kedvet kaptam hozza, amit fahoz jutok neki is allok.
az en heti termesem:
Csatolmány 7955 Csatolmány 7956
Csatolmány 7957 Csatolmány 7958
Csatolmány 7959 Csatolmány 7960
Azrét neked se kell a szomszédba menni eszközért :thumbup
A sötétebbik cigány meggy,
paraffin olajjal átkentem párszor, de már az elsõ kenés után besötétedett. ezt használom is, ez a kedvencem, saját!!!
a legkisebb az asszonyé gyertyán elvileg, a mintás 2 lukú amibe a 2 kanál van az kõris az csak van - majdnem/kb 3 decis, a másik sima 2 lukú az ajándék egy jó cimbinek, az is gyertyán elvileg.
a kanlak kb akkorák mint amit te fogsz a képen.
a merõ kanál még vissza van, azt csicsásra akarom vagy ahogy sikerül leginkább...
ha kész lesz megmutatom úgyis.
Ezek mind magyal fabol lettek faragva. Nem a legjobb fa de ez volt irtva az erdoben es ebbol szedtem. Lenolajjal lettek lekenve, a 2 kozepso kepen meg csak ugy nyersen vannak, az alsok meg felso kepeken mar olajozas utan. Kicsit besargult, olyan arany szinure. Nem rosz de fenyobol sokkal szebbeket lehet csinalni. Az jobban szivja az olajat es szebb lesz a szine meg a fenyonek a mintazata is sokkal szebb.
De az a barna szin tetszik nagyon, kiprobalom a parafint en is.
Nem üt ki rajta a gyanta?
Csak emiatt nem próbáltam még a fenyõt.
Tuja lett volna épp de azzal nem tom hogy vagyok....
Én a favágók által otthagyott fákat használom fel. Van köztük ami pont méret így csak faragni kell, a méret adott.:cool:
De hoztam már el méter fát is.:gonoszrohog:
Csatolmány 7961 Csatolmány 7962
Csatolmány 7963
az elso ket kepen fenyobol keszult kaveskanalak vannak, meg olajozas elott.
a harmadik kepen a felso kanal megint fenyo az alatta levo pedig bukk fa, eddig abbol keszultek a legszebb mintazatu kanalaim.
a gyantaval eddig meg nem volt bajom a fenyobol keszult kanalakkal, nekem bejon a fenyo a szep mintaja miatt.