Jö ötlet! Köszi! Én is gondoltam erre miután ez a szar szétszakadt. Viszont vajon mennyire kezdi ki az UV fény a fekete zsákot? Idõvel szétporlad. Szóval max egy nyár, nem? De igen, ez lesz! :)
Printable View
Jö ötlet! Köszi! Én is gondoltam erre miután ez a szar szétszakadt. Viszont vajon mennyire kezdi ki az UV fény a fekete zsákot? Idõvel szétporlad. Szóval max egy nyár, nem? De igen, ez lesz! :)
Végül így lett megoldva:
Csatolmány 5673
pillanatnyilag nem volt nagyobb hordó, sajnos tesztelni csak holnap tudom, pár percig biztosan folyik belõle a víz.
Újabb aliexpress élmény.
Vásároltam egy androidos telefont, egy magas kategóriás telefon szintjét hozza alsó kategóriás áron.
Az eladó magasan értékelt, (high rated) mégis hibás készüléket küldött. Apróság, de nem mûködik benne az iránytû.
Gondolom ha problémáznék emiatt elvárná, hogy a vámeljárás után még saját pénzbõl postázzam is vissza kínába a vacakát.
Azért azt megpróbálhatod, hogy valamennyit térítsen vissza a hibás termék miatt.
http://activities.aliexpress.com/bac...08.15.3.lhWLea
Érdemes átnézni, most "hirdetik"
Aliexpressrõl még mindig nem rendeltem, viszont most lehet rendelek az Alibaba-ról, ami nagyjából ugyanaz, csak cégeknek. Elég idegesítõ, mert beleteszem a dolgokat a "kosárba", de nem marad benne? Ha meg ráklikkelek hogy "vásárlás" akkor meg csak az jelenik meg aminél épp odaklikkeltem, de amiket beletettem azok nincsenek benne. Pedig ugyanattól a cégtõl akarnék rendelni 2 adag terméket. Na majd meglátjuk hogy mi lesz. :hogymi:
Eddig oké. Letárgyaltuk a szállítmányozást, az adókat, az árat, kaptam egy számlát is. :cool:
Mit rendeltél, ha lehetek ilyen ormótlanul indiszkrét? :D
Majd megmutatom ha ideért. :D #tacticool
na addig tetszõleges számú lyukat fúrhat az oldalunkra a kíváncsiság, tekintettel a 20-30-több napos szállítási idõre :D