Amennyiben LIR jelû elem van benne és nem CR jelzésû ;)
Szótár hozzá
Printable View
Amennyiben LIR jelû elem van benne és nem CR jelzésû ;)
Szótár hozzá
Nem, oda van írva, hogy CR2032 típust is tölt.
Legalábbis így árulják. Vagy most becsaptak?....
"For LIR2032,LIR2025,ML2032,ML2025"
A fotón is rajta van, hogy mit tölt ami a hátuljáról készült.
Ugyan már:
2019 Newest 3.6V CR2032 LIR2032 LIR2025 Coin Button Cell rechargeable lithium battery Travel Charger Free Shipping
Ez a termék neve.
Ha rá van írva biztosan feltölti azt is.
Ha már pocsékolás téma. Tudjátok mit utálok? Mikor megveszem a folyékony szappant, a krémet, meg ilyen tubusos pumpás izéket, és aztán micsoda meglepetés, a pumpán az a kis cső nem ér le az aljáig, tehát nem lehet kipumpálni belőle az tartalmát. Tehát megveszel egy 1 literes valamit és 1 deci az alján marad. A többség mit fog tenni? Fogja és bevágja a kukába. Eleve lehet hogy rajta van hogy újrahasznosítható műanyag, de ha benne van még egy csomó szappan/krém, akkor hogy adod le? Vagy akkor fogod a kést és szétvagdalod a tubusokat és átöntögeted a maradékot 1-be. De akkor a szétvagdalt tubusokat amiknek az alján még mindig van szmötyi, azt leadhatod szelektív szemétgyűjtőbe?
A múltkor ilyen krémes izéket vagdaltam szanaszét, vagy 3-at és vagy negyed órán át tököltem mire kiszedtem belőlük nagyjából a krémet és átraktam egy másik tubusba.
Ha öblös lenne az alja és az aljáig érne a cső is, akkor nem lenne gond és viszonylag tiszta, sértetlen tubusok lennének.
De a folyékony-szappanos pumpás tubus alapból marha jó, mert nincs meggörbítve a vége. Tehát ha lenyomom, akkor nem jön a kezemre belőle, viszont visszacsapja a tubus szélére a szappant. Pocsékba megy.
Szerintetek idióták ezek a gyártók, vagy szándékosan csinálják hogy többet adjanak el? Esetleg mindkettő?
:duhos:
Lehet hogy ha a csõ teljesen leér az aljáig akkor már nem jön ki belõle a szappan ezért 5-10% ráhagyást terveztek a mérnökök, ennek ellenére akkor is genyóság. Vizezd fel a szappant, az az érdekes egyébként, hogy kézmosásra a 70-80%-ban felvizezett szappan is bõven elég.
Továbbá én szeretek illatmentes termékeket használni, magyarországon a DM (német drogéria lánc) gyárt ilyeneket de biztos fellelhetõ nálatok is.
Tisztít, de száradás után semmilyen fölösleges illata nincs. Mosogatószerbõl, mosószerbõl, tusfürdõbõl, samponból, sõt, öblítõbõl is van ilyen. Én nagyon szeretem.
Ha 45 fokban elvágnák a csövet oldalra, akkor belemenne a szappan és a levegő is. A szappanosból vízzel tényleg ki lehet szedni, de a krémes flakonnál az nem működik. Tehát keresztben kell elvágni a tubust, hogy hozzá lehessen férfi a maradékhoz.
Elsőre nem hangzik nagy ügynek, de ha belegondolunk hogy több százmillió ember vesz ilyet minden évben és a legtöbb ilyen pumpás flakonnal ez a gond, akkor az úgy már elég durva mennyiség.
Nekünk egy pumpás üveg van és ahhoz veszünk utántöltõt. A pumpa szívócsöve is ferdén van elvágva, hogy ne vakuumozódjon rá a doboz aljára. Itt vannak normális gyártók, csak keresni kell.