M65-os dzsekije van-e valakinek? Tapasztalatok?
Printable View
M65-os dzsekije van-e valakinek? Tapasztalatok?
Ma megállítottak, hogy "thank you for your service". Mondtam neki, hogy "nem vagyok katona, nem szolgáltam", erre mondja a férfi, hogy "ja, pedig úgy nézel ki. Én mindig megköszönöm a szolgálatot azoknak akik veteránoknak néznek ki. Miattuk van szabadságunk." Erre csak azt válaszoltam, hogy "hm... hát igen".
A politikai dolgokat félretéve nem értem miért nézett veteránnak. a szakállam miatt? Vagy a kopott BDU nadrág miatt? Biztos nem a sportcipőm, vagy a szürke pulóverem miatt. :haha:
Tehát az utcán veterán katonának néznek, a barátnőm szerint meg úgy nézek ki "mint egy "bankrabló". Ezek szerint a veteránok úgy néznek ki mint a bankrablók? :confused: :D
Érdekes hogy egy kopott woodland terepnadrágba mit bele nem látnak az emberek. Vennék multicam nadrágot is, de már előre tartok hogy miféle ezredes úrnak fognak majd szólítani miatta. Tán még szalutálnak is. lol Vicces, mert Magyarországon a malteros talicskát tolják BDU nadrágban és munkaruházat boltokban lehet kapni ezeket a nadrágokat.
Ahogy nézem a Google streets-en a magyar kocsmákat, van hogy a kocsmák előtti csoportosulások minden második tagján malteres terepnadrág van. Itt szerintem már milíciának néznék a sok részeg segédmunkást. :haha:
Az jutott még eszembe, hogy a mormonok meg úgy öltöznek mint a pincérek, mégsem megy oda hozzájuk senki, hogy "tessék, itt egy kis borravaló".
Van nekem egy komám. Sok idõt töltöttünk együtt, az életemet is többször rá bíztam. Õ többet, hosszabban és zûrösebb helyeken szolgált mint az utcán köszöntöttek nagy része. Most új élettársa van és úgy néz ki, mint egy kisportolt, egészséges sokat teniszezõ és úszó cégvezetõ...
http://www.army.mil/article/104229/ ebbõl lett ez a magyar hír
http://index.hu/bloghu/novosapiens/2...kai_gi_joe-bol
azért kiváncsi lennék rá
Ma bujocskaztam a gyerekkel a bokrokban a parkban. O full rozsaszinben, en meg szurkeszold gatya, meg camo kabat. Genya vagyok?