-
Indulhatunk, már csak 1 játékom maradt.
Tehát kis pályát, és lehetőleg Európa, esetleg ha Óceánia tibeti és a mellette lévő része szabad ha neked is megfelel.
Európába a legjobb nekem szerintem Spanyolország, főleg ha neked jó és jut Franciaország, Szíria - Törökország, a védett Kanada - Usa, Norvégia - Svédország.
Magyar idő szerint 8 körül leszek biztosabban gépnél.
Várom a pályaszámot.
-
Nem Óceánia hanem Csendes óceáni hadszíntér bocsi.
Esetleg még USA: Florida - Georgia, Quebec - Ontario
-
Most indult Európa! 9986375
Mehet? Melyik ország jó neked?
-
Biztosan helyes a szám? Rákerestem csomószor, de nem mutat semmit. :(
Ahogy nézem arról én pont lemaradtam.
9986361 -et látok, meg 9986377 -t. De a kettő között nincs semmi.
-
Szűrő kis pálya
Legfrissebb európa
már 16/30
Még látom
-
"Ha a játék már elindult, és nincs szabad hely, nem jelenik meg a keresési eredmények között."
Szerintem lemaradtam róla.
-
Rákerestem a számra és kidobja
Norvégia és svédország még szabad
-
Nekem elrejti. Rákeresek, klikk, de semmilyen találat nincs.
https://i.imgur.com/s32wg0d.png
Lehetséges okok és megoldások:
Privát vagy jelszóval védett játék: Ha a játék privát, csak meghívólinkkel vagy jelszóval lehet csatlakozni. Kérd meg a játék szervezőjét, hogy ossza meg veled a szükséges információkat.
Játék már folyamatban van: Ha a játék már elindult, és nincs szabad hely, nem jelenik meg a keresési eredmények között. Ellenőrizd, hogy valóban van-e még szabad hely a játékban.
Hibás játékazonosító: Győződj meg róla, hogy helyesen írtad be az azonosítót (9986375). Egy elírás is megakadályozhatja a játék megtalálását.
Technikai problémák: Előfordulhat, hogy a játék szerverei vagy az internetkapcsolatod okoz problémát. Próbáld meg frissíteni az oldalt, vagy csatlakozni egy másik eszközről.
Fiók korlátozások: Bizonyos játékokhoz csak meghatározott szintű vagy típusú fiókokkal lehet csatlakozni. Ellenőrizd, hogy a fiókod megfelel-e a játék követelményeinek.
-
Usa? 9982834
Nuevo vagy arizona? én chihuahat néztem ki magamnak
..
á nemjó 4 országgal határos
-
Idaho esetleg és akkor ha Montana neked jó
vagy Saskatchewan és Montana
Ezt se találod?