Én ezt látom, ha jobbra nézek:
Csatolmány 1693
Printable View
Én ezt látom, ha jobbra nézek:
Csatolmány 1693
Megjött az amp. A doboza elég leharcoltnak tûnt, ki volt szakadva 4 helyen. De magának a felszerelésnek nincs gondja, nem is karcos, úgyhogy rendben van. Kipróbálni nem tudom, mert még 4 napot kell várnom a gitárra. :hogymi:
Egy 87-es Model 2.
Most látom, ha valaki elég ügyes észre vehet még valamit a képen! :)
Hogy ott van alul egy másik gitár is? :)
:tapsol::tapsol::tapsol:
Az miféle? Lesz róla is kép? :cool:
Ma érkezik a gitárom! :cool:
Már várjuk!
Itt van, adtak mellé mindent. 10 pengetõt, állványt, kábelt. Igaz, a gitár nem teljesen fekete, mert a nyaka barna. Persze a képen fekete volt. :rolleyes: Az AMP-on nincs 1/8-as fejhallgató jack, csak 1/4-es, úgyhogy kell egy átalakító. (Amim régen volt, de mostanra már ki tudja hogy hová lett. Kerestem, de esélytelen hogy megtaláljam.) Legalább olcsó, úgyhogy arra nem kell egy vagyont költeni.
Az elsõ néhány nap alatt ennyit szûrtem le a gitártanulásból.
- Vagy 100 féle kotta van. Van amelyikben számok vannak, van amelyik úgy néz ki mint a kisiskolás énekórán lévõ kotta, van ahol úgy néz ki mint az, kivéve hogy a pöttyök helyén számok vannak. Olyan is van hogy iskolás kotta, de alatta meg számokkal jelölt 6 vonal. Van ahol se pötty, se szám.
Itt például miért van fejjel lefelé?
http://www.youtube.com/watch?v=-_DQM4TO89o
Azt mondja, hogy a rajzolt vonalak jelölik a húrokat. Ahogy elõadja az érthetõ, de az egész fejjel lefelé van, aminek viszont semmi értelme nincs.
Néztem egy csomó videót, azt se értem hogy eléggé véletlenszerûen fogják a húrt. Hol az érintõn, hol a kettõ között, hol a negyedénél, de ezt sehol nem jelölik vagy mondják.
A gitárt mindegyik másféleképpen fogja. Én próbáltam mindenhogy, de meg se kell mozdítanom a kezem, mert 5 másodpercen belül megfájdul a csuklóm, ha a tenyerem van felfelé. Már az is kihívás hogy úgy megmozdítsam az ujjam, nem hogy irányítottan mozdítsam meg. Van ennek valami komoly titka hogy ezt hogy lehet kiküszöbölni? Nekem már akkor minden bajom van ha megfogom úgy a gitárt úgy ahogy a videókban látni. Csuklóm, könyököm azonnal görcsöl.
Van ezekre magyarázat és tanács?