raktaros, szakasztott ugyan ilyenünk van, csak szürke! :D Mi esõvizet tárolunk benne, aztán azt kapják az állatok.
Printable View
raktaros, szakasztott ugyan ilyenünk van, csak szürke! :D Mi esõvizet tárolunk benne, aztán azt kapják az állatok.
Feketét nehéz találni, drágább is, de legalább nem algásodik a víz.
Abban is szerencsém volt, hogy nem vegyszer, hanem tejzsír volt benne.
Valakinek van ötlete hogyan lehetne az ilyen angol konnektort falba süllyesztve szerelni?
Egyet beszereltem, egy dupla szerelvénydoboz átalakításával, de nem az igazi és több darab is kellene:
http://thumb10.shutterstock.com/disp...et-3546924.jpg
Ez tényleg ötletes. A csatorna is nagyon jo fasza PVC ija van az emberkének. Azért látszik hogy minnél keletebre él valaki annál ötletesebb! :)
Valaki készített már könnyûbetont? Kéne egy kis segítség hogy mibõl-hogyan.
Nem jól teszed fel a kérdést. Helyesen: készített már valaki ..........kg/m3 térfogatsúlyú könnyû betont?
A kipontozott rész a felhasználás pontos igénybevétele szerint méretezett beton, szükséges szilárdságához
igazított térfogatsúly...
Hová kell? Mert ez tényleg nem mindegy.
Két helységet kellene egy szintbe hozni.
A nagyobbik helység szerintem rendben van, a kisebbiknél 3,5mx1,5m kellene egy kis teherelosztás mert középen alatta lévõ gerenda megsüllyedt, ide akarok vashálót is a betonba. Könnyûbetonra azért gondoltam mert nem akarok sok plusz terhet és hõszigetelésben is úgy olvasom hogy jobb.
Vagy 20éve így van, szóval nem teherbírás növelése a cél, inkább alzatkiegyenlítés.
Mi lenne, ha csinalnak egy dombhazat (kozmuvek nelkul) es pincenek hivnam! Ehez kapcsolodoan tudja valaki a jogszabalyokat?: Mennyi nm-ig engedely/bejelentes koteles? Mi szamit pincenek? Kell e hozza tervrajz es egyeb burokratikus nyalanksagok, ami egy normal hazhoz?