Eredeti hozzászóló
Henrietta
Kheopsz!
Azt írtad egy fentebbi hozzászólásodban, hogy, ha összetartás van, akkor nincs ilyen "befejezem ezt a veszekedést dolog", mert vagy összetartás van, vagy ellenségek vagyunk. (Remélem jól idéztelek vissza :) ).
Mint mondtam, azért fejeztem be a "vitát", mert úgy érzem sehova sem vezet, és így nincs értelme. Beszélgethetnénk itt MREVOLUSIONNAL napokon, heteken keresztül, valószínüleg akkor sem egyeznénk meg. És ez nem is baj. Nincs szükségem rá, hogy mindenki egyetértsen velem, akinek számít a véleménye, az már úgyis egyetértett velem. Természetesen bárkiét tiszteletben tartom, de megváltoztatni az enyémet nem fogja.
Szerinted most ettõl ellenségek lettünk MREVOLUSIONNAL? :)
Remélem, hogy nem, legalábbis én nem tartom annak! Egyszerûen felmerült egy dolog, amiben nem értettünk egyet és ez engedtessék már meg nekünk - mármint, hogy ne értsünk egyet! :) Ettõl õ még élje úgy az életét, ahogy szeretné, olyan elvekkel, ahogy õ akarja és én is ezt teszem a magaméval! Mert neki az jó, nekem meg ez! Ez az egész közel sem jelenti azt, hogy én haragudnék õrá, vagy megsértõdtem volna... Igen, mondtunk oda egymásnak dolgokat, hol szelídebb, hol kicsit "keményebb" módon, de részemrõl abszolút nincs harag ez miatt! :)