-
Hali!
Nagy segitségre lenne szükségem. Eléggé analfabéta vagyok a gépekhez. Szoval nem akar müködni a CD meghajto. Kicsréltem már 5 féle volt ben. Néha müködik de általában csak felpörög csinál valamit és semmi. Ezzel nem is volt gond. De most ujra akarom tenni a gépem.
De nem akarja a CD meghajtorol inditani a cuccosokat inditáskor. Pedig elsödlegesnek a CD van a biosban beálitva.
Cserélgettem a CD meghajtokat a szemet is probátam megpucolni és semmi.
-
ATA/SATA kábel meg a táp benne van rendesen?
-
-
Alaplapból nincs kimozdulva? Próbáltad már átkötni másik alaplapi csatlakozóba?
-
Az alaplap csatlakozot beprobálom. Nem is tudtam hogy van másik csatlakozo! :)
-
Ma tönkrement barátnõm gépében a videokártya. Elõször az újabb, aztán néhány hónapra rá a régebbi fajta. Hiába mondtam és mondom neki hogy néha portalanítsa, meg takarítsa ki. Remélem hogy a mostani kártya amit rendeltem kibír majd 4-5 évet.
Kerestem fejhallgatót is magamnak, de még az 5 csillagos értékelésûeknél is komoly panaszokat írnak. Olyat meg nem akarok venni ami elromlik, vagy gyenge minõségû. Egy JVC-t nézem, de arra azt írták hogy a basszus gyenge. Sok a túl nagy, a gyenge vékony drótú, az olyan ami eltörik az ember fején. Miért nem lehet minõségi, megbízható dolgokat gyártani? Ha drága akkor legalább legyen tartós. Megértem ha egy 10 dolláros dolog 1 év után eltörik, de ha 50-80-100 dollár valami akkor miért nem tart ki éveket?
-
Mert akkor nem vennél másikat egy év múlva, és nem lennél jó fogyasztó...
-
Azt tudom, de ez legyen érvényes az 5 dolláros olcsó szemétre, de arra ami egy vagyonba kerül. Lassan már az is csoda hogy az épületeket nem úgy rakják össze hogy egy éven belül az emberek fejére dõljenek.
-
Ha valaki drágán készít réteg eszközöket, nyilvánvaló nem fogja örök életûre csinálni, mert amikor telítõdik a piac már senki nem fogja megvenni :D
Az én videókártyám majdnem 10 évet bírt ki. Az újnál pedig realista módon örülök ha a garancia idejét kihúzza.
-
A Hellraiser eredeti DVD-met se nagyon akarja lejátszani az új Blu Ray. Kiírta folyamatosan hogy Copy Protect Fail. Aztán átmásoltam néhány fájlt gépre. Töröltem a fájlokat, utána meg lejátszotta a filmet. Másnap ugyanígy történt a második résszel (ugyanazon a DVD-n volt). :rolleyes: A régebbi 30 dolláros DVD lejátszó sose csinált ilyet. Persze nem nagy ügy, de azért zavaró. Fõleg hogy nem logikus hogy egyszer nem játssza le, aztán meg igen.