Akkor már érdemes egybõl kettõt venni, mondjuk 17/19 elsõdleges fegyvernek 26 meg gyenge kéz mögé tartalékfegyvernek.. Tárak mindbe jók és csak egyféle fegyvert kell megtanulni kezelni...
Printable View
Akkor már érdemes egybõl kettõt venni, mondjuk 17/19 elsõdleges fegyvernek 26 meg gyenge kéz mögé tartalékfegyvernek.. Tárak mindbe jók és csak egyféle fegyvert kell megtanulni kezelni...
Gen4 Glock 17-et használtam trítiumos irányzékkal és 3,5 lbs könnyített elsütéssel, így egész kellemes darab, soha nem hibázott. Vettem hozzá 33as tárat is, jó lesz valamire címszóval, azzal sem volt gond az adagolással. Ajánlom.
Egyébként a texasi rendõrnõk is képesek fordítva tenni a tárat az AR15-be? :haha:
Feltöltöttem egy új videót.
http://thatmaninblack.blogspot.com/2...57-magnum.html
:)
Elkaptam egy villámot.
http://imageshack.us/a/img90/4240/cmw.gif
:)
Készítettem néhány fényképet is, talán megosztom õket ha valaki kíváncsi rájuk.
Írtam egy cikket egy itteni ügyről. Már lassan másfél éve ezzel van tele minden.
http://tuleloblog.blogspot.com/2013/...erman-ugy.html
A szomszédoknál történt valami. Július 4.-én majdnem mindenki tûzijátékozik, gondolom a szomszédok is ezt tették. Már vagy 20 perce itt állnak a jármûvek a ház elõtt.
Megint kijött a szomszédhoz a tűzoltó és a mentő. Ezúttal el is vittek valakit, ha jól láttam egy sötét hajú fickót toltak be a mentőbe.
Érdekes. Sétálok az utcán a fegyveres pólómban és a rövid terepnadrágomban, erre hangosan rám köszön valaki, bemutatkozik és mondja hogy örül hogy találkoztunk, kezet fogunk és tovább gyalogol. Akkor jött oda mikor látta a fegyvert a pólómon, úgyhogy arra tippelek, hogy vagy nagy fegyvertartás-támogató lehetett, vagy valamiért azt hitte hogy veterán vagyok? Ezt azért kétlem mert ez nem katonai cucc, a nadrágot egy helyi "Tesco típusú" boltban vettem, ilyen számok vannak rajta, divatizé, nem katonai még akkor se hogy terepmintás. A pólóm főleg nem az, egyszerűen csak fegyver van rajta. Ezért gondolom hogy esetleg fegyvertartás támogatta és azért örült meg hogy látta a pólómat. Fogalmam sincs. :confused:
De elkönyvelem pozitív dolognak. Ha barátságos valaki, akkor az sose negatívum. Időről-időre előfordulnak ilyenek. Volt hogy egy hajléktalan kezdett velem beszélgetni, hogy a barátja katona, egy veterán is szólt a múltkor, hogy én ne lépjek be a hadseregbe mert a kormány nem törődik a katonákkal. Egy nő is elkezdett velem beszélgetni. Negatív tapasztalatom még nem volt igazán. De mégis, még otthon Magyarországon beszóltak érte néhányszor. :rolleyes: Itt úgy tűnik jobban állnak hozzá. Nem az Interneten a számítógép mögül, hanem a valóságban. :)
A fickónak kék hátizsákja volt és fehér inge, talán mormon volt? Ők szeretik a fekete nadrágot, fehér inget és a hátizsákot. De itt már mindenki furcsának számít aki gyalogol és nem sportcipőt, farmer,t pólót és színes baseball sapkát visel. Itt az a "civil formaruha". :haha:
Egy mormon weboldalon rákerestem és így idéznek a prófétájuktól:
“Here is one principle which is eternal; it is the duty of all men to protect their lives and the lives of the household, whenever necessity requires, and no power has a right to forbid it...” (Joseph Smith, HC 6:605.)
"Itt egy örök elv: minden férfi kötelessége hogy megvédje a saját és az otthona lakóinak életét, bármi áron, és semmilyen hatalom nem tilthatja ezt meg..."
Úgyhogy most már biztos vagyok benne hogy mormon volt, mert úgy öltözött, a hátizsák is rajta volt, valami volt a nyakában is, valószínűleg a neve lehetett rajta, mert a mormon igehirdetők a nevüket úgy hordják. Gyalogolnak is és ez a fickó is gyalogolt, ami átlagembernél itt ritkaság, viszont a mormonok sokat gyalogolnak. Gondolom azért tartotta fontosnak hogy bemutatkozzon és mondja hogy örült hogy látott, mert tényleg hisz abban az elvben amit hirdetnek. Nem hittem volna hogy a mormon vallás hirdet olyanokat amivel én is egyetértek. :thumbup
Azt álmodtam hogy rakéták repültek az égen és mindenki vonult az óvóhelyek felé. Nekem még eszembe jutott a BOB-om, úgyhogy visszaszaladtam érte. Robbantak a rakéták a becsapódáskor, mi pedig lent voltunk az óvóhelyeken. Mindenki ideges volt. Késõbb elõmerészkedtünk, de biztos voltam benne hogy rádióaktív az egész terület. A házunk felé mentünk, a bejáratnál egy normális és egy megõrült nõ volt. A másodikon kívülrõl nem látszott, de mentálisan már zombi szakaszba ért. Bementünk a házba, de egy csöves már elfoglalta. Nekem támadt, de nem volt erõm leütni. A zombi nõ rátámadt a férfira, aki segítségért kiabált. Ültünk az udvaron és valaki a néhány emberbõl azt mondta, hogy együk meg a csövest, a maradékot meg vigyük le az óvóhelyre.
Ez az álom lehet annak a jele, hogy túl sok idõt töltök a fórumon? :haha: