Lehet a telekomos hiba miatt volt, de más oldal ment és tegnap este sem volt jó a fórum.
Printable View
Lehet a telekomos hiba miatt volt, de más oldal ment és tegnap este sem volt jó a fórum.
Köszi, majd figyelem hogy megy-e rendesen. :beer:
Tegnap elég sok volt a robot, lehet hogy amiatt volt gond.
Még mûködik :)
Lehet hogy le kellene tiltanom a brazil robotokat. Egész Brazíliát nem akarom, mert ott is él sok magyar és ki tudja, elõfordulhat hogy onnan is van olvasó.
Hogy tudom beállítani a keresésnél , hogy azok a hozzászólások jelenjenek meg , amiben a keresett szó bennevan ?
Erre én is kíváncsi lennék, mert nekem csak a topicokat dobja ki, nem a hozzászólásokat. Pedig az kellene hogy a hozzászólások jelenjenek meg. Ha valaki tudja a megoldást, írja ide mert én is szeretném tudni a választ! :beer:
Sajnos sok fórumon így van. Kijelöli a keresett szót, de baxhatom ha 200 oldalt végig kell lapoznom és pörgetnem...
Van fórum ahol alapból az összetett keresésnél ki lehet választani hogy hozzászólásokat vagy témákat listázzon. itt nincs :(.
Pedig jó lenne, mert már rengeteg hozzászólás van.
Összetett keresés > Search Single Content Type; Additional Options keret, Show Results as: Hozzászólások.
Legalábbis nálam.