Elkészült az "Felszerelések, eszközök" fórum. Ha van olyan topic amit oda kellene helyezni, akkor mondjátok hogy melyik az, hogy hol található, és áthelyezem.
Printable View
Elkészült az "Felszerelések, eszközök" fórum. Ha van olyan topic amit oda kellene helyezni, akkor mondjátok hogy melyik az, hogy hol található, és áthelyezem.
Magyar fegyvertartás a lõfegyvereknél van, az amerikai pedig a politika-külföld alatt.
Át lett helyezve, a DVD nem a prepperkedős-vásárlós topicba való. :)
2 hozzászólást áthelyeztem a bevásárlós topicból az "Az én házam, az én váram - Otthonvédelem" topicba.
Egy hozzászólás törölve, mellbimbós kép miatt. A Google kevesebbért is zárt már ki fórumokat, úgyhogy ilyen képeket nem tehetünk ki ide. :(
Töröltem egy hozzászólást. Újra kérem, ne osszatok meg félmeztelen nőket sem.
Zenei csatornán múltkor reggel félmeztelen nõk csoportban ugrabugrálva énekeltek. Neten meg cenzúra van? :)
Kicsit fura nálatok odaát, fegyver nem tabu de a bimbó igen :)
Ne érts félre, téged értelek, vigyázol a fórumra, csak az ilyen hülye szabályozást nem...
Volt hogy google profilképemet is levették mert sértettem vele valami szabályt :).
Nem én cenzúrázok, hanem a Google. Szigorúan veszik, benne van a szabályzatukban hogy ha bármi meztelen/félmeztelen nő van valahol, akkor letiltják az oldalt, blogot, fórumot, mindent. :( Miattuk van a dolog, engem nem zavar a nők látványa. Google-nél prüdéria van.