Én se próbáltam, de rögtönözzünk... mit mondana nekünk apa, egy nagy elcseszés után?
A, Nagyot csalódtam benned!
B, Mehetsz közmunkásnak Megatonba, romot takarítani!
C, Ebben a hónapban nem kapsz kupakot!
D, El kell venned Moirát...!
:D
Printable View
Mivel az öregnek nincs túl szélsõséges szövege, így szerintem csak odalökné az A,-t.
Én egyszer csináltam egy "gonosz" karit kíváncsiságból...
A tanulság az lett belõle, hogy mint más hasonló játékban is sokkal nehezebb rossznak lenni mint jónak. Kevesebb a lehetõség és maga a játék és a történet is inkább jó irányba sodor...
De nem emlékszem mit mondott a fater, sokáig nem is vittem ezt karaktert. :rolleyes:
:D Nem tûnik túl mérgesnek.
Az is eszembe jutott, hogy Fallout 3-ban és New Vegas-ban nem lehet lelõni a gyerekeket. (Fallout 2-ben lehetett.) Mert hogy szörnyû és olyat nem lehet tenni többé a Fallout-ban. Szóval szörnyû lelõni, de felrobbantani õket egy atombombával, az valahogy mégis elfogadott? :haha: Megaton-ban Simms sheriff fia is gyerek, meg úgy emlékszem hogy volt ott egy kislány is. Jól fel lehet õket robbantani atommal. :huuu:
De látom hogy valaki megoldotta a dolgot egy MOD-dal.
https://www.youtube.com/watch?v=5xA7rpQpckQ
Kérdésem lenne:
A Tanpenny tornya küldetést próbálom összehozni. Ha valaki tolta a vérengzésmentes opciót, segítsen.
A "biztonság kedvéért" elvállaltam hogy kiirtom a ghulokat, és azt is hogy beengedem Roy Phillipset a toronyba.
Mentésbõl végigtoltam mindkettõt, és nem tetszett a végeredmény... :(
Most a torony lakóit masszírozom, hogy engedjék ott lakni a civilizáltabb ghulokat...
Ha igaz mindenkit rádumáltam hogy szóljon Tanpenny-nek, hogy nincs ellenére a ghul szomszédság, de hiába megyek az öreghez, nincs új opció a mondanivalójában.
Hol lehet a hiba?
Gondolom hogy két dolog lehetséges. Vagy elfelejtettél valakit, vagy a játéknak gondja van.
Mod
https://www.youtube.com/watch?v=Hm0guGPQbqg
:haha:
Nem, van egy olyan, hogy Tenpenny azt mondja, hogy ha megkérdezel 3-4 embert és azok a lakók beleegyeznek hogy a ghoul-ok is beköltözhessenek a toronyba, akkor az egész küldetést meg lehet oldani vérfürdõ nélkül.
Fallout Cosplay
http://i.imgur.com/4rKddQq.jpg
:cool:
https://www.facebook.com/video.php?v=10155231033675012
Kösz a segítséget, a Tanpenny tornyot otthagytam, oldják meg a problémáikat... végülis nem jó ötlet különbözõ nációkat összezárni, csak balhé lehet a vége.
Ami tetszett, hogy saját szobám van a torony tetején, bólogatós figura állvánnyal.
Új kérdésem lenne: Az "Örökzöld malom" sima hentelõs hely, vagy része valami küldetésnek?
Azért érdekes, mert van üzlet, bazár, madam, sõt van egy csaj a cellában, de alapból zabos rám, úgyhogy nem tudtam vele mit kezdeni.
Megpróbáltam még egyszer bemenni, "kezdjük újra" alapon, de valamiért kipécéztek, ezért hazavágtam az egész bandát.
A föld alatt vannak dolgok, de nem emlékszem arra hogy fontos küldetés része lenne a hely.
Tenpenny Tower (SPOILER!!!):
Ha ráveszed a lakókat, hogy engedjék be a ghoulokat, azok mindenkit lemészárolnak, kivéve Burke-öt, aki ezentúl a ghoul fõnök "tanácsadója" lesz. (ez utóbbi nem 100%). Én úgy csináltam, hogy megszereztem a maszkot - mert az jól jön késõbb is-, aztán kinyírtam a ghoulokat. Ez a kaland szvsz az egyik sötétebb hangulatúak közül való - bár az tetszett benne, hogy nem amolyan happy endes, mint a többség.
Evergreen Mills: mivel fosztogatók lakják, sehogy sem lehet velük összehaverkodni, még ha maga a sátán is vagy karmailag. Van viszont egy bobblehead a barlang végében, odakint pár rabszolga, akit elengedhetsz pozitív karmáért + egy szupermutáns behemót.
A barlangban az egyetlen nem ellenséges NPC a kereskedõ, ugyanott, ahol a bábu is van.
:)
https://www.youtube.com/watch?v=idjM3Jrp4Yw
:)
Kérésem lenne:
Az általatok leghangulatosabbnak ítélt küldetés-(ek) címét (és pár mondatban hogy mirõl szól) írjátok le, és azt is hogy hol, kinél lehet felvenni.
Kicsit egyeztethetnénk az ízlésünket/ízléstelenségünket. :) Következõ hozzászólásban én is megírom a "best" küldetéseket.
Jó ideje már csak csatangolok, és jó lenne valami zúzós mission.
Az eredeti Fallout 3-ban én nagyon bírom az összes Moira küldetést, gondolom azért mert õ a kedven karakterek egyike.
A legidegesítõbb küldetés az, mikor az egyik pincében beragad a karakter a számítógépes ál-valóságba. Onnan mindig próbálok minél hamarabb kijutni.
A Dunwich épület és az a pince ahol rózsaszínben jelenik meg a múlt, az a frászt hozza rám, nem tudom eldönteni hogy melyik a félelmetesebb. :)
A kannibál falus küldetés se rossz, mert az is elég ijesztõ, vagy inkább a felkavaró a jobb szó rá.
A Tenpenny-s küldetés pedig csak felidegesít. Mert érdekes, de semmi értelme hogy akkor kapsz karmát, ha lemészároltatsz mindenkit. Van magyarázat, de engem az nem gyõz meg.
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.05.07./33516
"Zárt ajtók mögött mutathatják be a Fallout 4-et az E3-on
A német PC Games úgy értesült, hogy a Bethesdánál tényleg készül a Fallout 4, és azt be is fogja mutatni a kiadó az E3-on, csak éppen nem a közönségnek, hanem egy 20-30 perces demó keretében néhány kiválasztott újságnak. Hogy miért, azt egyelõre nem tudjuk, és persze érdemes ezt az egészet egyelõre pletykaként kezelni. Nem kizárt persze, hogy a Bethesda nem akarja, hogy a Fallout 4 elvesszen az E3 forgatagában, bár talán az éppen ilyen bejelentések miatt döntött úgy a cég, hogy idén saját sajtókonferenciát tart."
Talán a Fallout 4-et várom a legjobban, hogy kiadják. Egy GTA-t csak tényleges kikapcsolódásra használok, de a Fallout és a Stalker... na ezek már játékok. Az ember kíváncsi a történetre, a karakterekre, a zónára és a betonpusztára. Bele lehet ölni akár több mint 100 óra játékidõt is. Azt hiszem ezeket érdemes lesz megvásárolni.
A Fallout 4 készül már javában, a Stalker 2-t ott folytatják ahol abbahagyták. A lehetõ legjobb hírek játékfronton.
Csak támogassák a Windows 7-et, mert nem fogok frissíteni Windows "újabbra".
Nagyon jó meglátás, a Fallout és a Stalker, ezek tényleg játékok! :thumbup
De mondanám még a Half Life2-t, igaz kötöttebb a játéktér, de az izgalom kárpótol mindent.
Amikor játszottam, a feleségem a kisszéken izgulta végig, és hordta a szenyát és a teát.
Ott tényleg a NAGY gebasz utáni hangulat van, orosz lakótelepekkel, csatornákkal és a Ravenholm pálya a csúcs.
Nade maradjunk a Falloutnál, most is tolom, de jó az idõ és sok a munka... :)
Budget kiadásként vettem meg, mégis adtak hozzá egy hangulatos kis kézikönyvet.
Csatolmány 5483
A játék amiben a kézikönyv is hangulatot teremt. :D
Csatolmány 5484
Nem tudom mi baja pontosan a Fallout 3-nak, mert nemrég feltelepítettem és mikor megszületik a karakter az után random helyeken le szokott fagyni.
Úgy lefagy, hogy megáll a kép, de a hang megy tovább. Gondolom nem szereti az új GTX 750 videokártyát.
A New Vegast még megpróbálom, de az is az elõzõ GTX 460 kártyával is fagyott.
Remélem a Fallout 4-et már optimalizálják a 64 bites rendszerekhez és a random lefagyásokat is kiküszöbölhetnék igazán.
A Skyrim ami ugyanezt a játékmotort használja, ott már kicsit jobb a helyzet, de az új kártyával mintha ott is több lenne a lefagyás.
Persze a GTA IV, a COD és hasonlók meg jól mûködnek, 0 fagyás.
Fura módon a frissített STALKER (Call of Pripyat éa Clear Sky) is szeretett bizonyos beállítások mellett lefagyni, még a régi kártyával is.
(A legrégebbi Shadow of Chernobly még viszonylag szépen fut)
A Fallout esetében beállítottam minden javasolt beállítást, de akkor is fagy. Volt régebben egy idõszak amikor nagyon szépen mûködött a Fallout 3, de egy újratelepítés után már nem volt ugyanaz, pedig akkor már modokat sem használtam.
Van pár lehetséges magyarázat, hogy mi okozhatja a hibát a Fallout 3 esetében:
- valamelyik driver frissítés
- valamelyik Windows frissítés
- nem kompatibilis hivatalosan a Windows 7 64 bit op. rendszerrel
- valamelyik beállítást át kéne állítani a .ini fájlokban
- 4 magos processzor
- újabb videokártyák
- lehetnének a modok is, de nem használom õket
Állítgattam már szinte mindent a Windowsban és a játékban is, de észre sem venni a különbséget.
Így hát várom a Fallout 4-et mert nincs egy itthon stabilan futó verzió sem. :confused:
A Skyrim meg unalmas egy idõ után, úgyhogy inkább várok 1-2 évet a Fallout és a Stalker következõ részére.
Egy valamit azért kérdeznék:
Aki játszik a Fallouttal az milyen konfiguráción fut?
Gondolok ilyenre hogy pl.: Windows 7 64 bit op. rendszer, GTX 750 videokártya, 4 magos FM1-es Athlon processzor.
Egyesek szerint az operációs rendszer, a videokártya és kis részben a processzor okolható a lefagyásokért a Fallout esetében, ezért érdekelnének ezek az adatok.
A legújabb driver van fenn? Többi programot próbáltad kikapcsolni addig? Abból kiderülhet ha valamelyiket nem szereti a játék.
Én bevallom õszintén, a F3-at kipróbáltam kalózkodva is. Állandóan lefagyott. Aztán megvettem eredetiben és soha többet nem volt fagyás, a játék szerintem egyszer se omlott össze utána. Jó nagyot dobott a hangulaton hogy nem kellett többé minden ajtónyitáskor azon aggódnom hogy kifagy az egész.
Nálam is Win 7 64 van. Csak a kártyám egy 7770-es Radeon. A processzor Intel.
Nekem anno AMD sempron 140 / athlon 440e processzorral 1 / 2 giga rammal 8600GT videókártyával tökéletesen ment... a kalóz is.. ennek az eredetinek ami nekem van megvan az az érdekessége, hogy crackelni kell mert különben nem indul :D + a most nem tudom melyik DLC amivel Open ended lesz a játék nem mûködik. Azért írtam így mert a sempronnál feloldottam egy plus processzor magot. Meg eredetileg 1 gigával volt a gépem majd vettem bele még 1 gigát.
Random idõközönként fagy, vagy van valami rendszer benne?
UI: Tulelo! Le ne merd szólni a 7770 Radeon-t. Mert nekem is az van. :D Intel G2020-as procival.
Dehogy szólom, ez a 7700 nagyon jó. A GTA 5 is szépen fut vele. :thumbup
Van a fagyásokban rendszer, már annyira, hogy el sem lehet kezdeni a játékot. Rá megyek arra, hogy new game és utána elindul a játék, megszületik a karakter, majd nemet választok neki, de miután beírtam a karakternevet azután kicsit fut a játék (4 másodperc kb.) és lefagy a videojel. Az audio "alapzaj" megy tovább, de nem beszél tovább a fater. Nem lép ki az asztalra program, hanem áll és nem reagál semmire. Azután Alt Ctrl Del és feladatkezelõvel le lehet állítani.
Lehet hogy a vírusirtó szól közbe vagy a tûzfal - még megnézem, csak elõbb újra kell telepíteni a játékot.
A legújabb driverek vannak fenn egyébként.
Eredeti?
Tiszteletem.
Nekem még régi AGP foglalatos alaplapom van, Barton AMD 2500 proci, ATI HD2600XT kártya, 2 giga RAM.
Nekem is fagyott régebben, de a beállítások között van egy ami nagyon érzékeny (verjetek meg, de nem tudom már melyik...:( ) azt visszavettem, szinte alapra, azóta a fagyást nem ismerem. Ha legközelebb berúgom a játékot megnézem!
Játék eredeti.
Meg van a hiba - megtáltosodott a játék. A vírusvédelem egyik része túl érzékeny ezek szerint, mert amint letiltottam, már hibátlanul fut a játék. Kijutottam a betonpusztába.
Egyébként nem eredeti egyenlõre, de tervezem, hogy megveszem - pár ezer Ft-ot jóárasítva megér így hogy tudom, hogy futni fog rendesen.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!:thumbup
Van egy elõre elkészített .ini fájlom, amiben be van állítva minden az igényeimhez (a rejtett beállításokkal együtt), ezért álltam értetlenül a dolgok elõtt.
Egyébként fura így utólag belegondolni, hogy eddig a vírusirtóra nem gyanakodtam. Pedig amikor Windows újratelepítés volt akkor programverzió is frissült a víruskergetõnél és azután kezdett el lefagyni idõnként.
Most már remélem hogy menni fog hosszabb távon is. :)
Akkor jól tippeltem. :D :beer:
Végül is úgy alakult, lévén hogy crackelt a játék, ezért a DRM (Digital Rigths Management/Digitális Jog Kezelelõ platform) random módon lefagyasztja a játékot, úgy 30 - 120 perces változó idõ intervallumokban.
Na így már sokkal játszhatóbb lett a tegnapihoz képest.
Ennél a mostani spontán hibánál ugyanúgy a kép fagy le, de nem programhibát észlel és xy probléma miatt leáll (ahogy tegnap sem). Ez maga a DRM mûve ami bele van építve a játék minden szoftveres részébe, ezáltal véletlenszerû idõközönként lefagyaszt(hat)ja a játékot. Nem akciójelenet közben fagy le, "csupa" nyugalom van a játékon belül. Gondolom a vírusvédelmi szoftverek befolyásolják a DRM mûködését, ezért is nem szeretik pl.: a Loadereket vagy a Crackeket és fenyegetésnek jelölik.
A New Vegasban volt egyébként olyan, hogy fõként lövöldözés (saját fegyverrel) kilépkedett ritkán, de random módon az asztalra - az is a DRM sara lehetett.
Így legalább tudom, hogy érdemes lesz megvásárolni, mert akkor a DRM miatt nem fog lefagyni.
Arra azért kíváncsi leszek, hogy a vírusvédelem mit szól majd hozzá vagy a tûzfal "Application Controll" része
Amikor lesz rá pénz, akkor tuti megrendelem. Addig is elvagyok a mostanival.
Javaslom, GOTY kiadásban vásárold meg. Amit én vettem meg az jó mûködik stb, csak az eredeti játékom csak crackel megy... meg egyes dlc-k nem mennek rendesen.
Nemrég kikapcsolt vírusirtóval is lefagyott 1 perc után a Fallout 3, úgyhogy ment a rendelés. :)
Keddre szállítják elvileg.
Ez az a játék ami tényleg a szívemhez nõtt, 3290 Ft + házhoz szállítást már megér nekem. Így olcsóbb mint Steamen 20 Euróért megvenni és nem kell csak ezért Paypalt vagy bankkártyát csináltatni.
A New Vegasra most nincs keret, de tervben van az is.
Egyébként mondok egy aktuál poént - nincs éppen DVD meghajtó a gépembe, de semmi baj mert a Steam majd le fogja tölteni szépen nekem a játékot a telepítõkulcs beírása után. Legalább szûz marad a DVD. :thumbup Tervben van még egy külsõ optikai meghajtó is, de sok lesz ez már.... :rolleyes:
Legutóbb a COD Black Ops-al jártam így (~4 évvel ezelõtt), hogy szórakozott a DVD lemez és nem települt fel 3 óra alatt sem. :haha:
Aztán fél nap után rájöttem, hogy csak be kell írni a termékkulcsot és letölti nekem a kliens, nem kell hozzá a DVD.
Akkoriban kezdett elterjedni a kötelezõ Steam használat (CODWAW-nál még nem volt ilyen), ezért nem sokat értettem hozzá.
Itt meg az enyém. :)
http://i.imgur.com/nmhsszt.jpg
Azért én biztos ami biztos egy szûz windows-ra raknám. A külsõ meghajtót meg felejtsd el. Az az abszolút utolsó ments vár. Lassú, sérülékeny és pont akkor adja meg magát mikor szükség lenne rá. Tapasztalat. 3ból csak 1 mûködött és az is csak enyhén karcolt lemezekkel. Se új, se régi agyon karcossal nem ment. The paths are open. But you have to choose. :D
Elõször is kipróbálom a jelenlegi rendszeren. Ha ne megy csak akkor telepítem újra a Windowst. Elég sok munka lenne vele.
A külsõ meghajtó végül is csak azért kellene, mert ritkán használnám.
Viszont ha már egy belsõ meghajtó, akkor kéne egy kapcsoló amivel le lehet kapcsolni a tápellátását.
Nem akarom hogy akkor is mûködjön - még készenlétben sem - amikor nem akarom használni. Kicsit zavaró számomra a meghajtó felesleges zajongása.
Habár le lehet húzni a kábelt róla, de a kapcsoló összességében gyorsabb.
Tudom, tudom nagynak tûnnek az elvárásaim, de végül mindig meg szoktam oldani az ilyesfajta kihívásokat. :)
Ha nincs benne lemez, egy meghajtó sem ad ki zajt. Maximum bekapcsoláskor, vagy ha sajátgépben a meghajtóra nyomsz. De akkor is csak egy piciny hangja van mert megnézi van e lemez benne és annyi. Az energiaszükségletnél ugyan ez a téma.
Igen, valahogy sejtettem hogy az Energy Star ide is begyûrûzött.
Kell a hely a 2 db HDD dokkolóknak + a ventilátor vezérlõnek :D Csak 3db 5 hüvelykes slot van a gépben.
Akkor szerintem veszek egy belsõ meghatót és kivezetem a kábeleket hátul a vízhûtésnek szánt furatokon. :)
A meghajtó meg elfér a gépház tetején. Pár gumibak a meghajtó alá és remegés sem okoz majd gondot.
Akkor miért nem a ventivezérlõt viszed ki? Maradhatna a masszívabb befogatásban a az optikai meghajtó, kintre meg olyan külsõt faragsz a pár kapcsolós és kisebb pöcköknek, amilyet akarsz...