Nem feltétlenül prepper dolog, úgyhogy ebbe a topicba teszem.
Nem nagy szám, csak valami a sisakomra. :)
https://www.youtube.com/watch?v=nf2kKOM7qf8
Printable View
Nem feltétlenül prepper dolog, úgyhogy ebbe a topicba teszem.
Nem nagy szám, csak valami a sisakomra. :)
https://www.youtube.com/watch?v=nf2kKOM7qf8
ezt az uj bicot nemreg vettem, egy specialized sirrus hybrid bringa, kimondottan varosi kozlekedesre lett tervezve.
Csatolmány 7485
eddig nagyon meg vagyok vele elegedve. 24 sebesseges shimano valto, konnyu fem vaz, utcai gumik 700c-s kerekek, megy mint a golyo:)
a regi ridgeback mx4-es bicom felett eljart az ido:(
Csatolmány 7486
nagyon jo bringa volt ez is, szerettem de a legutolso szerviz dij mar kozel £200 lett volna, igy inkabb az uj bringa melett dontottem.
Ezt vettem a héten.
Trisonic Portable Digital Multimeter LCD AC DC Voltage Electronic Meter Tester Voltmeter TS-F309
https://www.youtube.com/watch?v=eQA-rfCn2x0
:)
Én is a Praktikerben. Az narancssárga burkolatú és 2000 Ft. A tied mennyi volt ott?
8.99-ért vettem eBayrõl. Aztán kiakadtam mert találtam egyet 7.50-ért. Persze a 8.99 se drága érte. :)
Én kb 10 éve vettem egy ilyet narancssárgában, ha jól emlékszem, egy ezres volt. Jól bírja, most is megvan. Egyszer, vagy kétszer cseréltem benne elemet.
Ezt vettem a mult heten, 5000 mAh power bank. A telefont 2x fel leht rola tolteni, es van egy pici led rajta, hogy lamapnak is lehessen hasznalni. mondjuk az nem egy nagy szam, de taskaban, kocsiban keresgelni eleg. $50 volt leretekelve $15-ra
Csatolmány 7998
Hogy érted, hogy veszélyes?
Vettem ilyet. Black and Decker szerszámos pakk.
https://www.youtube.com/watch?v=w-QxJd9cX2s
Jó cucc! Semmi extrát nem tud, csak dolgozik, dolgozik és kész. Legyen sok örömöd a használata során!
A teraszt sikerült vele helyrepofozni, úgyhogy a tesztelésen átment. :cool:
Csatolmány 8051
Az elõbb szállították ki. Egyelõre lapra szerelve 9 nagy dobozban.
Kezdõdhet a lego. :D
Nemsokara megyunk campingezni, es ezeket vettem ma. Egy 6 gallonos vizes kanna $15, es egy self inflating mattress $34. Ilyen matracon meg ugysem aludtam, kivancsi leszek ra.
Csatolmány 8055Csatolmány 8056
Vettem egy mély levegõt.....:eek:
Mikor kisgyerek voltam, volt egy kis tüdõproblémám, lehet hogy egy enyhébb asztma volt. Nem kaptam levegõt, valahogy a tüdõm nem mûködött rendesen.
Úgyhogy hidd el, ha tudsz mély levegõt venni az nagyon fontos!
Megtörtént eset. szûk bringaút Dunakeszi és a luk közt Kápmegyerig, egyik oldalt kerítés másik meg vascsövek, lehet ismered.
Sötét, szembe a gyerek lehajtott fejjel középen, világítását látom, de azt nem, hogy hol megy, jön mikor mellém kéne érjen, látom, hogy nekem fog jönni, ez kb 2 mp, befeszítek, vállra veszem a gyereket átrepül a fejem felett a bringája felette, esek , kelek, kérdem jól van, feje szétment, vérzik, kába, kérdem nem láttad a lámpám? azt mondja elfáradt a nyaka, és egy PILLANATRA LEHAJTOTTA A FEJÉT.
Csak egy pillanatra!
Baromállat hegyikerékpár kormánnyal a városban!!!
És még ezernyi hülye, mert menõ!
Szóval veszélyes, kényelmetlen, és aki hegyikerékpárt használ a városban, az egy idióta, talán kivéve, ha hegyen szokott tépni, versenyezni, menni, és csak felpattan a közértig.
A hab a tortán: :D Kilépek az útra, integetek az autóknak, hogy álljon meg valaki, de senki, kilépek jobban, ugrásra készen, de erõteljesen leszorítva az autókat, kb a 20. már nem tud kikerülni, megáll, szólok, hogy baleset történt, azt mondja a szukaringyó, hogy nem érdekli megy tovább, erre mondom neki, panaszt teszek a sündörségen, ha továbbmegy, elsõsegély elmulasztása miatt, kelletlenül kiszáll, és odaadja a drága elsõsegély dobozt, ellátom a bringást, és visszaadom, neki, fel sem ajánlja, hogy elviszi a srácot a 10 percre lévõ ügyeletre. Értitek! Kb a 20. autó állt meg, pedig látták a szanaszét heverõ bringákat meg a srácot a földön feküdve.
Bocs de ebbõl csak az nem derült ki nekem, hogy mi a baj a kormánnyal. A magassága? A szélessége? A színe? A szaga? A szöge?
Én is járok közértbe montival és nem tudom mi az életveszélyes rajta. Szerintem egy országúti sokkal macerásabb vagy a sok fixis a városban amin szinte ugyanolyan kormány van mint a montin csak alacsonyabban az tuti?
Szóval írd már le, hogy ne legyek minden nap életveszélyben!
Köszi!
:d Csatolmány 8062Csatolmány 8063
Láthatod a testtartást. Ahhoz, hogy elõre nézz fel kell feszítsd a fejed a montinál, és elfárad. Pihentetni kell néha akkor viszont nem látsz elõre. A baleset is ebbõl adódott, de szerintem leszûrted csak a kisördög bujkál benned.
Na persze ha az ûlés fel van emelve a megfelelõ magasságba, hogy nyújtott lábbal érd el a pedál alsó holtpontját ellenkezõ esetben lehet egyenesebb a hát, de akkor meg a térdek vannak kitéve helytelen igénybevételnek.
Ez inkább beállítás kérdése, nem? Nekem is monti van, nem szokott fájni a nyakam. A következõ bringám is az lesz szerintem.
Másrészrõl ez a bringás hibája is, mert rossz szokásai vannak.
Ez olyasmi, mint a csikk eldobása a dohányosoknál. Ugyanis nem a dohányos dobja el a csikket, hanem az a dohányos, aki szemetel.
Sokan túlságosan megemelik az ülést és úgy persze hogy nem tudnak rendesen rajta ülni. Az enyém majdnem teljesen le van engedve. :)
Hát csak hogy legyen hozzászólásom, a "nemprepper" témába gondolom belefér. Mivel két éve eladtam az utolsó gitáromat ami egy epiphone special ii volt, vettem egy hasonlót most. Egy Vintage V100-ról van szó, és a borsos (ahhoz képest, hogy nem vagyok valami jó gitáros gondolkodtam erõsen a 66e forinton) ár ellenére nagyon megérte szerintem, testes és kellemes hangja van. Erõsen ajánlott kategória, abszolút inspirált rá, hogy többet gyakoroljak mostanában.
Engem csak az zavart, hogy kijelentetted baromállat meg hülye vagyok. Bár ezek alapján a városi bringások kilencven százaléka az, beleértve az összes futárt. :)
Vettem egy samsung tabot (SM-T560). Elégedett vagyok vele. Gyors, szép kép és kedvezõ ár. Raktam rá vagy 30 ebook-ot. Jó, hogy kéznél vannak a szakirodalmaim.
Bementem a TESCO-ba. Ez lett belõle 650 HUF-ért:
Csatolmány 8137
Aztán jött a lomis piac. Ezek már tényleg az én játékaim:
Csatolmány 8138Csatolmány 8139Csatolmány 8140
FTM katonai zseblámpa és egy nem mûködõ fûthetõ harcjármûjármû óra.
Ha valaki valamit tud ez utóbbi dolgokról, kérem ossza meg velem! THX!
Te jöttél nekem Dunakeszin?
Ha igen, Remélem hamar begyógyult a fejsebed, nagyon csúnyán szétnyílt, de bízom benne, hogy igen, mert jól elláttam az autós ládájában volt minden, csak a sebet összehúzni nem tudtam.
Szerintem ha egy eszköz helytelen használata miatt valaki megsérül akkor finom voltam, ha a te bringád utcai használatra van tervezve akkor nem rád vonatkozik, miért veszed fel?
Mivel felvetted érzel valami igazságot az írásomban, de kikéred magadnak a hangnemet.
Nekem sokáig fájt a lábam az eset miatt, ezért hiába kéred, kérlek vizsgáld felül elfogulatlanul az írásomat, a bringádat, és tégy a belátásod szerint.
Ha a bringád megfelelõ, nem szokott a nyakad fájni, legyints egyet, és éld az életed, a mocskos szájú fórumozó nem nekem írta.
Ha a bringázás közben hosszabb utakon szokott fájni a nyakad akkor meg nem értem csak belekötöttél két szóba a tehetetlenséged miatt, mert nem áll módodban, vagy nem akarod lecserélni a bringádat.
Mindenesetre a tanulság a következõ:
Veszek bringát, akkor átgondolom, ha már van bringám és fennáll a jelen helyzetben vázolt dolog, jobban figyelek rá, mert egy mocskosszájú fórumozó pórul járt miatta.
A hangsúly nem a csúnya szavakon van. Írom mindezt abban a reményben, hogy az általános IQ valahol 100 felett van, + egy kis paraszti logika, és Magyar rafináltsággal rendelkeznek a kedves fórumozók, különben hiába.
És pont.
persze, hogy magamra vettem amit irtal mert a bringamon ugyanojan kormany van mint azon a bringan amivel utkoztel. es te le idiotaztad azokat akik ilyen kormanyt hasznalnak varosi bringazashoz. de ez a kormany van majdnem minden bringan, es nem a kormany hibaja hanem aze aki ult a bringan, mert nem az utat nezte hanem lehajtott fejjel tekert.
,,Mivel felvetted érzel valami igazságot az írásomban, de kikéred magadnak a hangnemet''
pont, hogy nem erzek semmi igazsagot az irasodban. a bringa kormanya miatt idiotanak hivni valakit az az idiotasag!
mert szerinted:
,,Baromállat hegyikerékpár kormánnyal a városban!!!
És még ezernyi hülye, mert menõ!
Szóval veszélyes, kényelmetlen, és aki hegyikerékpárt használ a városban, az egy idióta''
ez a te szemelyes velemenyed amit tenykent kozolsz es altalanositasz, hogy ez ervenyes minden bringasra.
elmondom neked, hogy nincs igazad, nem kenyelmetlen es nem is veszelyes.
10.000 mAh Varta power bank a Penny-ben 5.999 Ft.
(Más oldalról van a link, de pont ilyen.)
https://vartamintabolt.hu/VARTA-Port...rm=57976101111