15 font.
Printable View
Mûködnek a reklámok mindenkinél? Megjelennek a bannerek a fórumon? Elég gyengén jön a bevétel, annyira hogy a fenntartást se fedezi. Ilyen 10-20 forintokat hoz egy nap. Ma összesen 2 forintot hozott. :-/
Nálam nem. Blokkolók kikapcsolva az oldalra, ellenben nemrég feltettem azt a moddolt fájlt ami elvileg ilyesmiket tilt, lehet e maitt nincs, melóhelyen viszont megy az oldal és nincs tiltva semmi, onnan vagyok legtöbbet fent.
Hónap végén ha marad akkor megnyomom a donate gombot :thumbup
Mivel már közel sincs annyi bevétel a fórumon mint az elején, meg jó régen nem érkezett adomány sem, mi a vélemény egy Patreon típusú adományoldalról? Névtelenül lehetne 1 vagy több dollárt adni, akár havonta, vagy csak egyszer-egyszer többet, csak hogy a fórum mûködni tudjon. Fizetném egyedül, de most hogy már a minimálbér felébõl élünk ketten, így minden fillér kiadás elég húzós lett. Szóval a kérdés, hogy ha indítanék kampányt a fórumnak, lenne aki dobna a kalapba havonta, vagy néha-néha?
Mennyi a forum mukodese egy evben kb.?
Havi 15 dollárból mûködött régen, akkoriban 15-18 összejött havonta, de telt arra hogy párszor adtam 5 dollárt állatmenhelyeknek is. Úgyhogy talán olyan havi $12 is elég lenne szerintem (ha a múltkori trükközéssel nem meghosszabbítom majd a domaint és a tárhelybérlést, hanem megint új domaint veszek és újra regelem máshol a tárhelyet). Most úgy néz ki hogy ebben a hónapban ha 6 dollár összejön a reklámokból, szóval annyi már nagyon nem elég.
Arra gondoltam hogy Patreon-t indítanék és akkor oda aki akarna néha bedobhatna a kalapba pár dollárt, persze kizárólag önkéntes alapon. :)
Én beszállok havi 2 dollárral! Hiányozna a fórum ha nem lenne.
Rendben itt van. Van vélemény, esetleg ötlet? (15 dollárra állítottam be, mivel a rendszer is vesz le belõle pénzt, meg adózni is kell utána, a 15 az valószínûleg 12 ha lejön belõle minden, de majd kiderül.)
https://www.patreon.com/mrtmib
:)
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a Patreon semmilyen személyes adatot nem mutat meg, tehát ha bárki adakozik, annak én nem látom semmilyen személyes adatát.
https://patreon.zendesk.com/hc/en-us...-be-anonymous-
Ok, beállítottam 2 + áfa / hó összeget. Remélem lesz más is, aki segít az üzemelési költségekben.
Köszönöm!
Még nem kaptam róla értesítést, de majd figyelem a lapot meg az email fiókot.
Nem tudom hogy mennyi ideig tart a rendszernek, de majd kiderül. :)
- Ok, az elõbb megnéztem a beállításoknál, megtaláltam hogy miért írja hogy 0.
:beer:Idézet:
Why does it show $0?
Pledges are processed at the beginning of each month, so amount processed is often $0 until processing begins. Even after processing begins you may continue seeing the amount processed grow as more cards are processed or declined cards are updated by patrons.
Paypalos link nincs most? Vagy ha elõtúrom mûködik a régi? Dobnék ott egy kicsit szívesen, de csak így alkalomszerûen, ha nem baj.
Megvan a PayPal-om is valahol. Aki kéri, annak átküldhetem a PP címet.
Nekem jöhet a paypal üzenetbe akkor
Rendben, átküldtem.
Mindenkinek aki az adók meg a sápok miatt aggódik!
Paypal is levesz valamennyit, de mintha ez nem lenne annyi:
Átjött, köszönöm!
Jol sejtem, hogy ezutan mar ne kerjem el privatban a paypal cimet? :-)
Bel
Gondolom felesleges. :haha: (Most töröltem a képet.) A lényeg hogy oda küldhet bárki ami képen volt. :)
Valamirõl lemeradtam.
Csak ott volt egy screenshot a befizetésrõl és rajta volt az email. :)
ohh bocsi :D
akkor csak a sáp:
2000 forint körüli összeg esetén 160+84 forint
A Youtube most nyírta ki a feliratozós csatornámat, úgyhogy mostantól azzal se tudok keresni havi pár dollárt a fórum fenntartására.
https://i.imgur.com/sExRhaj.jpg
A másik csatornámon is lekapcsolta a Youtube a videóim kb 20%-át. A legnézettebbeket, úgyhogy az a pár dollár amit még kerestem havonta vele, az is eltûnik.
De miert kapcsoljak le, azt megindokoljak?
Nem indokolnak, nem is küldenek róla emailt. Meg többnyire egy robot csinálja, emberrel beszélni nem is lehet, se moderátorral, se senkivel, magyarázat nincs. Szóval a jelenleg úgy mûködik a Youtube mint egy kamion ami 130-al hajt az autópályán, de a sofõr meg részegen alszik a kormány mögött.
Az elején még azt mondták hogy csak t-ista videókat fognak lekacsolni, de szépen lekapcsolják a Trump videókat, lekapcsolják az antifeminista videókat, mindent ami konzervatív, riportokat, hírvideókat. Nálam kilõttek 2 vicces videót is, saját hírvideókat amiben semmi erõszak, semmi copyright nem volt, csak egy robot beolvasta a szöveget amit leírtam. A halálán van az egész Youtube, kinyírja a saját felhasználóit, feltöltõit, videósait. Lehet hogy arra a sorsra jut majd mint a többi videóoldal. Elõször mindenki használja, aztán kivágják a kukába a felhasználókat.
A gond hogy többnyire a Youtube videókból finanszíroztam a fórumot is. Az, kiegészítve a banner reklámokkal itt, meg az évenkénti 3-4 adománnyal, mûködött a dolog. Majd kiderül hogy mi lesz. :hogymi:
Érkezett a 2 doll.? Beállítottam az adakozást, de nem látom a levonást. Szeretném segíteni az oldalt, de nem biztos, gogy sikerült...
Sajnos nem jött át, nekem 0-át mutat. :(
Szia,
Nem mentettem el idoben az e-mail cimedet, elkuldod privatban?
Bel
Üdv, átküldtem.
Rövidesen fizetni kellene az újabb 3 évnyi tárhelyért + domainért.
Most néztem meg, igen komoly összeg lenne, nem is 200, hanem vagy 300, szóval jelenleg új tárhelyet nézek, de ha összejön 200 dollár akkor szerintem nem lesz probléma egy új szolgáltatóval. Egyelõre 20 dollár adomány érkezett, úgyhogy még $180 van hátra.
Aki be tudna dobni valamennyit a közösbe, az szóljon privátban. Elõre is köszönet a fórum nevében. :beer:
200
-20
=
180
Mától lehet PayPal gombbal adakozni a Fórum fennmaradására.
Link:
http://magyarprepperforum.net/donati...akozas_MPF.htm
Szerintem tedd ki a linket akár képhez csatolva akár gombként a fõoldalra, hogy szem elõtt legyen :thumbup
Asszem végül elfelejtettem küldeni, hogy áll az ügy?
Nem változott a helyzet, eddig 1 adakozó volt, összesen 20 dollár érkezett.
Ha jól látom, a paypal-ra most már kártyával is lehet befizetni?
Mikor régen csináltam (azt a regisztrációt nem is találom már), akkor még úgymond egy belsõ egyenleget kellett feltölteni, de most feleségem vásárolt a neten valamit, és a paypal fizetéssel is a sima bankkártyás vásárlási "ûrlap" jött fel, azzal csináltuk meg, és mûködött is rendesen.
Mert ha ez így megy most, akkor az lényegesen leegyszerûsíti a dolgokat.
Amúgy csinálj már egy bitcoin címet, azzal minden hónapban tudok támogatni. Ha meg akarod csinálni, priviben szívesen adok tanácsot.
Elvileg lehet kártyával is fizetni, egyszer én is fizettem úgy PayPal-ra.
Bitcoinon agyaltam régen, de nem sikerült rájönni hogy hogy kell. A crypto valutás topicban talán jó is lenne egy gyors leírás, hogy egyszerûen hogy lehet Bitcoin-walletet csinálni, mert valami olyasmi kell hozzá. Nézelõdtem róla és olvastam is, mert valaki kérte hogy segítsek neki benne, de még nekem is magas volt, neki meg fõleg. Mondta hogy én csináljak neki Bitcoin fiókot. (De ahogy néztem az nem úgy mûködik, hogy valaki csak úgy csinálhat egy harmadik félnek...)
De inkább ide, ne offoljak. :) http://magyarprepperforum.net/showth...ghlight=kripto